2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی شـــ عور

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا هرچی میگفتتتتا هیچوقت جواب نمیدادم ولی تودارب رو در رو فوش میدی ب من جلو پسرات.. بعد میخای جوا ...

خوب کردی اگ سکوت کنی میگن خنگه هیچی سرش نمیشه بارت میکنن جوابشونو بده بزا دیگ نتونن بی احترامی کنن 

متوجه بعضی کلماتت نشدم..ولی در کل انقدر فهمیدم که مادرشوهرت سرش تو کو ن خانواده توئهاونا با تو وصلت ...

ااخه میدونی میتونسم واضع بنویسم ولی گفتم یهو حذف میکننــ بعدم میدونی..  بدبختی اینه ک ما توبه محیط کوچیک زندگی میکنیم...  و هی هرروز اینجان خاهرشوهرا هم ن ک دیگ با پدرشوهرم اینا توبه حیاطیم

بنظرم کارت فوق العاده زشت بوده باید خیلی بیشتر از اینا فحششون میدادی و میزدی دهن مادرشوهرت😏

همین حرفم تا عرش فلک. سوزندتشون.. جوری ک اینقد اتیش گرفته ک نمیدونه چکار کنه

ن همیشه حاضرجوابی خوب نیس بزاربگه خداروشکر اونکه ازدواج کرد وباحرف مادرشوهرت ازدواجش لغو نمیشه سکوت ...

یه جمله هست میگن جلو کسی که میگو  زه  باید بری نی

گاهی سکوت کردن ظالم رو وقیح تر میکنه

گاهی تقصیر از مظلومه که در برابر ظالم سکوت کرده

شاید یه جاها اگر جلوی ظالم قبل ازین که ظالم بشه مردم وایمیسادن.. طرف ظالم نمیشد.. گاهی سکوت بی جا باعث میشه یه نفر کم کم تبدیل بشه به ظالم..از شکم مادرش که دنیا اومده بوده ظالم نبوده..هی ظلم کرده دیگران سکوت کردن طرف شده دیو..

اسلام تاکید داره در برابر ظلم باید ایستادگی کرد.. نه با فحش و.. ولی باید جواب داد..

من بودم میگفتم از خدا نمیترسید پشت سر مردم حرف نامربوط میزنید..

بارها شده مادرشوهرم خواسته زیر زبون منو بکشه امار زن داداشام رو بگیره بعد شروع کنه تیکه انداختن و.. منم گفتم مامان چی بگم.. قراره تو یه وجب جا بخوابیم.. وقتی اونا راضی نیستن..چرا غیبت کنم.. شما که پا تو سن هستید باید به من تذکر بدید نه من به شما.. دیگه نمیپرسه..

هر وقت میخواد اتو جمع کنه و از زبون خودم امار بگیره و.. سریع میگم چی بگم .. هرچی بگم غیبته.. ولش کن..

جواب طایفه شوهر رو ندی سوار گردن ادم میشن.. البته خوب هم پیدا میشه.. ولی اینایی که خوب نیستن رو باید نشوند سر جاشون..

نه اتفاقا خوب کردی منم دوسال لال شدم جواب ندادم به حرفا و دخالت هاشون گفتم شاید خودشون خجالت بکشن... ...

اره خب منم بس جواب ندادم الان اینا میخاستن فوشم ک دادن من جواب ندم ادم اینقد وقیح ک تااین حد پیش رفته

بخدا هرچی میگفتتتتا هیچوقت جواب نمیدادم ولی تودارب رو در رو فوش میدی ب من جلو پسرات.. بعد میخای جوا ...

خوب کردی اعتماد به نفس تو حفظ کن اصلا سین نزن بی تفاوت انگار اصلا فراموش کردی اون داستان رو دیگه