2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی شـــ عور

1061 بازدید | 45 پست

سلام اقا من دخترخاهرم دوسال پیش طلاق گرفته والان ازدواج کرده با یه پسر خوب... بعد مادرشوهرم شنیده بود منو شوهرم وبرادر شوهرم نشته بودیم اومد گفت این بیوه زن خاهرتم شوهر کرده..  یه ضرب المثل زشتم زد وگفت ک ها ولـویی دنیارو کرده والان شوهر خوب گیرش اومده وچن تا فوش زشت دیگه.. منم جوابش دادم گفتم دیگ هیشکی پاک نیست هرکه باشه یه ولویی کرده تو زندگیش.. بعد اینقد سوختتت اینقد اتیش گرفته. گفت توجواب من دادی.. گفتم اره جلو پسرات داری فوش خاهرم ودخترش میدی میخای جواب ندم.  الانم همشون عزا گرفتن.. ن ک هرچی میگفت جوابش نمیدادم.. احترام میزاشتم.  الان جواب دادم بد شدمـ..هی دخترش برامن استوری گذاشته.. هی همه الان کجن😐🤦🏼‍♀️ بنظر شما نباید جواب اینو میدادم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی میگفتی به توچه زورت میاد اون بنده خدا میخاد بره سرزندگیش از حسودیشونع 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

ولویی چیه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ن ااتفاقا سین نزدم.. ک خوب بسوزه. ازگوشی شوهرم دیدم

آفرین هیچ واکنشی نشون نده بزار بسوزن اگه یه روت هم آوردن بگو هنوز تو فکر اونید؟ با یه حالت تمسخر بگو انگار همونجا جواب دادی یادت رفته اصلا

اگه جواب نمیدادی من از اینجا میترکیدم به اون چه زندگی خواهرت چقد نفهم و پر رو

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خوب کردی میگفتی به توچه زورت میاد اون بنده خدا میخاد بره سرزندگیش از حسودیشونع

اره خوب بعد نشسته پرو پرو جلوم فوش میده وناراحتم شده ک چرا من جوابش دادم چرا منم دوتافوش  ندادم