2777
2789

من هشت هفته م  همش تهوع صبح دارم بعدشم چون دمیترون  قرص میخورم نمیفهمم اما اشتهام کم شده  از شیرینی ها بدم میاد تقریبا دلمو میزنه  تحمل شور و ترشی برام راحتتره  اما دیشبم دوبار با اینکه شام نخوردم میوه خورده بودم همرو بالا اوردم    گلوم زخم شده

قیافه م عوض نشده فقط ضعف و بیحالی دارم تنبلم شدم بیشتر بخاطر بیحالی   دوستم میگف خوشگل شدی🥹😭🤣  توروخدا بگین سیرابی بخورم تهوعم قطع میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویارتوی بدن هرکس باتوجه به شرایطش متفاوته .ازویارنمیشه تشخیص جنسیت داد 

آره سیرابی خیلی خوبه .مامان من چرخش میکردومیریخت توی آبگوشت .هفته ای ۱بارخوردم بهترشدم 

موزوسیب هم میگن عالیه واسه حالت تهوع

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

قطعی نیس من تو بارداری کلا ویارم پسرونه بود،خوشگل شده بودم حالت تهوع نداشتم،نه از چیزی خوشم میومد نه بدم میومد ،هر جایی میرفتم خانومای سالخورده میگفتن بچت پسر میشه ولی در آخر دختر بود

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

من اینارونمیدونم ولی اکثر کسایی که دختردارن خوابالو و بیحال میشن واونایی که پسردارن نه ....

درضمن مبارک باشه برای من و همه منتظرهاهم دعاکن انشاالله ب موقع و سلامت بیاد بغلت .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من سر پسرم خیلی کم حالت تهوع داشتم اما سر این دخترم که الان باردارم ۲۳ هفته هم هستم هنوز حالت تهوع د ...

منم فقط صبح بالا میارم اما دیشب  دوبارم شب بالا اوردم  شما دمیترون هم خوردردی؟

بچه اولم تهوع اول صبح داشتم. از گرمیجات متنفر بودم . ۹ماه به خرما و عسل و ارده لب نزدم فقط کاهو خیار آلوچه دوغ و کشک میخوردم و ماست ترش

آجیل و گردو میدیدم حالم بد میشد. ماه آخر فقط کباب برگ هوس میکردم

بچه دومم اصلا تهوع نداشتم . فقط ۹ماه خرما خوردم روزی ۱۰ تا ۱۲ تا. صبحانه فقط ارده شیره و عسل با گردو. مدام آجیل و گرمیجات میخوردم . اصلا و ابدا به دوغ و خیار و کاهو و ماست و کشک لب نزدم. بوی گوشت و کباب حالمو بد میکرد گریه میکردم

۲تا پسر دارم

خب حالتات چی بود بگو دیگه😢

سر اولی همیشه بالا میوردم و اصلا خسته نبودم. سر دومی حالت تهوع داشتم اصلا بالا نمیوردم و همش خسته بودم جوری که نشسته جارو میزدم و از خستگی زیاد گریه میکردم خیلیم اعصابم داغون بود سر دومی ...ولی سر اولی اروم بودم

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
من اینارونمیدونم ولی اکثر کسایی که دختردارن خوابالو و بیحال میشن واونایی که پسردارن نه ....درضمن مبا ...

چشم  شما هم برای من دعا کنین من شش هفته رفتم سونو گفتن جنین دیده نشده  دیگه موند ده روز دیگه که نه هفته میشم برم

خب حالتات چی بود بگو دیگه😢

دمیترون نخور جدیدا ممنوع شده

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما