2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال ذهنمو مشغول کرده میشه بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست
چون خیلی ها میان از دین هر چیزی رو که دوست داشتن عمل می کنند هر چقدر رو دوست نداشتن می دارند کنار یی ...

اهان سوال منم همین بود

ینی مثلا کاشت ناخن رو علاقه دارن و سختشونه نادیده ش بگیرن

یا اینکه نه اعتقادی ندارن ب غسل و اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان سوال منم همین بودینی مثلا کاشت ناخن رو علاقه دارن و سختشونه نادیده ش بگیرنیا اینکه نه اعتقادی ن ...

آدما مختلفن ممکنه دلیلیش برای هر کس متفاوت باشه

ممکنه یکی اعتقاد نداشته باشه و یا یکی اعتقاد داشته باشه و به قول شما سختش باشه که کاشت ناخن رو ترک کنه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
الان جنگ جهانی سوم میشه با این تاپیک😂💔ولی خب به نظرم ته دلشون امام حسین ع رو دوست دارن (به جز اونا ...

ی سوال دیگ ک دارم اینه ک

این همه مردم جهان همشون ک دین شون اسلام نیس پس میرن جهنم 

ما ک ب خواسته خودمون دین مون رو انتخاب نکردیم

کشورای خارجی ن حجاب ن کاشت و اینا دغدغه شون نیست

منم قبول دارم اما بعضي چيزا دليه حالا كاشت داشته باشه ولي گناه نكنه دروغ نگه دل نشكنه بهتر اينه كه ك ...

حالا انتخاب دقیقا بین این دوراهه؟؟؟؟

هرکی حجاب داشته باشه دو به هم زنی میکنه و دل میشکنه؟؟؟

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
ی سوال دیگ ک دارم اینه کاین همه مردم جهان همشون ک دین شون اسلام نیس پس میرن جهنم ما ک ب خواسته خودمو ...

به نظر من دین کلا یه چیزیه که باید خودمون با تحقیق انتخابش کنیم

یعنی ممکنه یکی ایران باشه و دینش اسلام باشه ولی با تبعیت از بقیه باشه و خیلی اعتقاد چندانی نداشته باشه بهش ولی در عوض یکی خارج باشه و با تحقیق دینش رو اسلام انتخاب کنه و مسلمون بهتری باشه از یکی مثل من مثلا

در کل کسایی که ایرانن احتمال اینکه مسلمون بشن بیشتره ولی لزوما به این معنی نیس که خارجیا بهشون دین اسلام نمیرسه 

و فکر میکنم و خدا به تلاش آدما نگاه میکنه که چقدر سعی میکنن حق رو بشناسن و به سمتش حرکت کنن که این با توجه به شرایط هر فردی متفاوته و واسه یکی سخت تره و برای یکی اسون تر و واسه ی همینه که میگن قضاوت کار خداست یعنی خدا فقط میدونه کی با توجه به شرایطش چقدر تلاش کرده و جایگاهش کجاست ( بهشت یا جهنم)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خب منم نظرم همینه ی بنده خدایی مدام تو گروه خانوادگی مون پست میزاره این حرفا ک میگن مهم دله و اینا ت ...

قلب کسیو نشکون .به کسی تهمت نزن وقضاوتش نکن .مال کسیو نخور .دروغ نگو . وبنده خوب خداباش .نگران نباش بایه ناخن خداعذابت نمیده خودتو باورداشته باشی کافیه خیلی از حرفای علما وآخوندا چرتو پرته ودارن یه بت درست میکنن تا ماازدین دور بشیم چرا نمیگن اختلاس گناهه .بچه ۹ساله تو سطل آشغال دنبال غذا بگرده ومسلمانی بهش کمک نکنه گناهه الان همه چی کامله وناخن گناه کبیره شد؟من اینارو قبول ندارم ومسلمان واقعی کسیه ک ب اجبار وبارجوندن قلب کسی اسلام وبهش تحمیل نکنه وخودش وبنده کامل وخوب خداندونه

خب منم نظرم همینه ی بنده خدایی مدام تو گروه خانوادگی مون پست میزاره این حرفا ک میگن مهم دله و اینا ت ...

عزیزم‌خدا تورو افریده دلسوزته 

میگه نکن این کارو 

دلیل علمی داره خدا که با لج نیست چیز سخت بخواد 

ناخن طبیعی چی کم داره مگه

قلب کسیو نشکون .به کسی تهمت نزن وقضاوتش نکن .مال کسیو نخور .دروغ نگو . وبنده خوب خداباش .نگران نباش ...

عزیزم‌اختلاس هم گناهه 

امام علی میگفت دزد بیت المال رو دست بسته تو سطح شهر بچرخونید...

کاشت ناخن هم اندازه خودش اشکال داره همه ش هم بخاطر سلامتی خودمونه دلیل علمی داره 

قلب کسیو نشکون .به کسی تهمت نزن وقضاوتش نکن .مال کسیو نخور .دروغ نگو . وبنده خوب خداباش .نگران نباش ...

همه ی حرفاتون درسته حدیث هم داریم که خوش اخلاقی نصف ایمانه منطور از خوش اخلاقی هم فکر میکنم همینه که غیبت نکنیم ، تهمت نزنیم ، اختلاس نکنیم و ....

ولی کاشت ناخن هم از لحاظ دین ما کار درستی نیس این به این معنی نیس که هرکی ناخن میکاره خدای نکرده آدم بدیه ولی اینم یه بخشی از دینه هرچند که کل دین نیس و به این معنی نیس که ما بقیه ی چیزا رو ول کنیم و فقط بچسبیم به این

همه ی حرفاتون درسته حدیث هم داریم که خوش اخلاقی نصف ایمانه منطور از خوش اخلاقی هم فکر میکنم همینه که ...

دقیقا 

مثل اینه که بحث کنیم برای بهداشت شخصب 

دست شستن مهمتره یا مسواک زدن یا نخ دندن زدن یا حمام رفتن؟

همش مهمه همه ش