2777
2789

سلام

میگم اینایی ک‌تو اینستا بلاگرن کاشت ناخن دارن 

حجاب کامل ندارن و...

بعد روزای عاشورا تاسوعا استوری امام حسینی میزارن

فازشون چیه؟

نمیفهمم برام سواله 

اگ اعتقاد‌ ب دین وامام دارن پس چرا رعایت نمیکنن مثل کاشت ک میگن غسل نداره

یا حجاب یا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیام هستن با چادروحجاب کامل ولی میان مجلس امام حسین کلی غیبت وتهمت و بی حرمتی میکنن عزیزم این وقت شب فکرتو مشغول این چیزا نکن قاضی خداست وبس !! آدم باحجاب بدم زیاد داریم آدم بی حجاب بدم زیاد داریم .مهم دله ک ارزشش بیشتره پیش خدا پس دلمون و اوکی کنیم مهمتره 

چون نون تو تظاهره

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
ینی واقعا اعتقادی ندارن ب امام حسین وایناهمینطوری یچی استوری میکنن

نمیدونم ولی من نظر خودمو گفتم اعتقاد دارن ولی ضاهرشون مهمتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

الان جنگ جهانی سوم میشه با این تاپیک😂💔

ولی خب به نظرم ته دلشون امام حسین ع رو دوست دارن (به جز اونایی که تظاهر میکنن) هرچند که همه ی ما گناه میکنیم. ولی خب باید سعیمونو بکنیم عملمون هم درست باشه و مورد رضایت خدا 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خیلیام هستن با چادروحجاب کامل ولی میان مجلس امام حسین کلی غیبت وتهمت و بی حرمتی میکنن عزیزم این وقت ...

خب منم نظرم همینه ی بنده خدایی مدام تو گروه خانوادگی مون پست میزاره این حرفا ک میگن مهم دله و اینا توجیه بیخودیه و ازین حرفا

منم کاشت دارم از دیشب تو فکرم

فقط میدونم رفتن تو مراسم تاسوعا و عاشورا  و هیئتی و.... بودن ،نشونه پاکی آدمها نیست😭😭😭

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤