2777
2789

امروز مامانم بهم گفت که قبول کن مه هیچی نمیشی و دیگه پشت کنکور نمون بعدش منم گفتم که این آینده خودمه چرا خودم نمیتونم براش تصمیم بگیرم مامانم گفت که من یه آدم مغرور زیاده خواهم و باید قبول کنم که هیچی نیستم وبعد شروع کرد به مقایسه من با دختر و پسرای فامیل که قبول شدن و الان دانشجو هستن و گفت که من آبروشونو بردم و مایه ننگم ولی خوب با وجود همه این حرفا منم اعصبانی شدم و داد زدم گفتم هر کار بخوام میکنم الان عذاب وجدان دارم به نظرتون حق داشتم یا کارم بد بوده دست خودم نبود خیلی عصبیم کرد 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

در هر صورت داد زدن سر پدر مادر خوب نیست اما خب حرفای مامانم خوب نبوده حرف بزنید باهم حلش کنید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صورت داد زدن سر پدر مادر خوب نیست اما خب حرفای مامانم خوب نبوده حرف بزنید باهم حلش کنید

آره میدونم ولی واقعا دست خودم نبود خیلی رفت رو مخم 😢

منکه هر موقع از اینکارا کردم خدا یه پس گردنی نقد بهم زده چند روز پیش بد حرف زدم دادو بیداد کردم منی که همیشه تیروییدم تو چکاپا سالمه شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم تیروییدم ورم کرده با چه دردی الان دو هفتست در گیر درمانم تازه من ببخشیدم گفته بودم😨

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻

حق بوده باهات ولی داد زدن کار لحظه ای هس وقتی اونا که سنشون بالا تر هست و باید پخته تر باهات رفتار کنن اینطور میکنن باهات دیگه تو که جوونی عادیه این عصبانیتای لحظه ای بعدم باید بگی من تو شرایط سختی ام و خودم به اندازه کافی نگران قبول شدن و آیندم هستم شما تو این مدت منو مقایسه نکنید یکم به من و خواستم احترام بذارید اگر آروم بگی شاید متوجه بشن چون بیشتر پدر مادرا بخاطر صلاح خودت یچیز میگن ولی بلد نیستن درست بیانش کنن و فکر میکنی واقعا دارن کوچیکت میکنن

آره میدونم ولی واقعا دست خودم نبود خیلی رفت رو مخم 😢

اشکال نداره عذر خواهی بکنی که حتما میبخشن دلشون قد گنجشکه مامان باباها

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

متولد 83 دو ساله پشت کنکورم ولی توقع زیاد ندارم واقعا فقط در حد خوراک نه تا حالا چیز زیادی خواستم نه توقع داشتم دائما من و با دختر های فامیل مقایسه میکنه خیلی کلافه شدم 

متولد 83 دو ساله پشت کنکورم ولی توقع زیاد ندارم واقعا فقط در حد خوراک نه تا حالا چیز زیادی خواستم نه ...

بهش بگو رفتارش خیلی اذیتت میکنه و بدتر عقبت میندازه بگو چقد به حمایت و روحیه دهیشون نیاز داری...

حق بوده باهات ولی داد زدن کار لحظه ای هس وقتی اونا که سنشون بالا تر هست و باید پخته تر باهات رفتار ک ...

ممنونم که درک میکنی آره واقعا خیلی برام سخته به این رفتاراشون عادت کردم تا حدی ولی امروز دیگه به گلوم رسید خیلی سخته که دائم میزنن تو سرم بقیه رو

بهش بگو رفتارش خیلی اذیتت میکنه و بدتر عقبت میندازه بگو چقد به حمایت و روحیه دهیشون نیاز داری...

😢واقعا همیشه دوست داشتم یکی باشه که بهم روحیه بده ولی هر وقت حالم خوب شد حالمو خراب کردن باشه سعی میکنم همینارو بگم ممنون😭

منکه هر موقع از اینکارا کردم خدا یه پس گردنی نقد بهم زده چند روز پیش بد حرف زدم دادو بیداد کردم منی ...

ای وایی 😢

ولی من شنیدم تیرویید به خاطر عصبی شدن زیاد و ناراحتی ام هست شاید مال اون بوده 

خودم پارسال انقد ناراحت بودم و گریه کردم تیروئیدم رفت لب مرز 

ای وایی 😢ولی من شنیدم تیرویید به خاطر عصبی شدن زیاد و ناراحتی ام هست شاید مال اون بوده خودم پارسال ...

اره خیلی جیغ جیغوام ولی تیروییدم نرماله هنوز فقط ورم کرد فکر کن بدون هیچ سابقه ای یه کیست سه سانتی یهو ظاهر شد دکتر گفت التهابه الانم کورتون باید بخورم☹️

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻