2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضخامتت جقدره عزیزم من یچی بعت میکم استفاره کنی و ۱۰روزه ضخانتت بره بالامن خودن انجام دادم عاای بود برادوستمم گفتم شکرخدا باردارشد درصورتی ک دکترش براش نگف چیکارکنه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

درحال حاضر با آندومتریوزت چیکار کردی؟ عمل کردی؟ دارو خوردی؟با وجود کیست میخوای انتقال بدی؟سایزش چقدر ...

اصلاهیچی نگفت کیست داری چون هفت بارتخمک کشی داشتم اهدا تخمک واسه کسی فقط گفت این مشکلوداری رحمت زیادجالب نیس ضخامتش کمه تازه به ۵نفری که انتقال دادن تخمکامو ۳تاشون دوقلوشده یکی سه قلو ویدونم تک قلو دیگه اخرینو رحم اجاره شدم پریودشم میخوان انتقال بدن

اصلاهیچی نگفت کیست داری چون هفت بارتخمک کشی داشتم اهدا تخمک واسه کسی فقط گفت این مشکلوداری رحمت زیاد ...

پس کیست نداری

لایه آندومتر خوب نیست

لوبیا سبز بخور زیاد.آب پز کن مثل باقالی و بخور

پیاده روی کن که خونرسانی بهتری به رحم بشه.با روغن سیاه دانه زیر دلت رو چرب کن و ماساژ بده

نخود هم زیاد بخور که رحمت رو گرم و آماده میکنه

از سردیجات پرهیز کن

اندومتریوزچی دقیقایعنی مثلاپاایین ضخامت اندومتریوزت؟

اره عزیزم گفت ضخامتش پایینه همه چیم اکیه گفت پریودشدی بیااین پریودیم سومین پریودیه بعده تخمک کشیم فقط میترسم بگه ضخامتش خوب نباشه تمامه آزمایشات وچکابامم عالی 

پس کیست نداریلایه آندومتر خوب نیستلوبیا سبز بخور زیاد.آب پز کن مثل باقالی و بخورپیاده روی کن که خونر ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت ان شاالله فردامیرم اولین قدم ببینم لوبیاسبزگیرمیارم دوهفته دیگه قطعا پریودم فقط خدامیدونه چقدرواسم این انتقال مهمه واسم دعا کنین خبره مثبت شدنو بزارم❤❤❤

مرسی عزیزم ازراهنماییت ان شاالله فردامیرم اولین قدم ببینم لوبیاسبزگیرمیارم دوهفته دیگه قطعا پریودم ف ...

کاری ب لوبیاسبز نداشته باش توباید خیلی بخوری چندماهدبایدبخوری ک ایا خوب باشه یانه اثر بکنه یانه برو شیاف پروژسترن بخر طبق گفته اش روزی دوبار۱۲ساعت یبارمیزنی من زدم عالی بودتا۱۰روز بزن دوستم ۷روز طپزد معجزه کردبراش خودمم همینجور شکرخدا ولی ببین عزیزم بعداینکه مصرف کردی ۴یا۵روز بعدش پریودمیشی خودبخودنترس پس

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

من لوبیاسبزخوردم بدمزه بودنتونسن ادامه بدم کارای دیگم کردم خوب نشدم ولی حتمااین مارک شیافو استفاده کن اگرمیخای زودی نتیجه بگیری الهی بحق امام زمان خبرخوب بیاری برام بزودی