2777
2789
عنوان

سلام ی سوال

85 بازدید | 11 پست

من اموزشگاه فن اموزان دارم میرم کلاس مکانیکی یادم گرفتن بلدم الان کاملا مدرک بین المللی میده واسه مهاجرت حتی چرا بعضی ها میان میگن باید شاگردی کنی حتما من دوستم دوسال تو تهرانپارس شاگرد بود هیچی یاد نگرفت اصلا میگفت خرمالی ازت میکشن یادت نمیدن کلاسشو بری بهتره بنظر شما باید شاگردی کنی حتما تو این دوره؟

ببخشید چ سوال مسخره ای

ما خانوما چرا باید درباره کار شما اقایون اطلاعات داشته باشیم و نظر بدیم

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

ببخشید چ سوال مسخره ایما خانوما چرا باید درباره کار شما اقایون اطلاعات داشته باشیم و نظر بدیم

حالا ببخشید ی سوالم مردونه باشه این وسط همش درباره بچه و لاک و‌ارایش و جراحی بینی نمیشه ک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه اگ موقعیتشو داری ، ولی تجربه عملی هم بهت اعتماد ب نفس میده

اره اون ک اره اونجا الان من سه ماهه فقط عملی داریم انجام میدیم سه تا استاد از دبی اومدن بالا سرمون من کلاس خصوصی گرفتم سی میلیون تا الان پول دادم

اها خب پس نیاز ب شاگردی هم نداری

اره الکی پول نمیگیرن ک من سه ماه هی موتور باز میکنم میبندم سه تا استاد کار بالاسرمن شاگردی میخاستم برم کنم دیدم همه این مکانیکی تعویض کارن این همرو تعمیری بهت اموزش میده ازت میخان باید انجام بدی