2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

271 بازدید | 36 پست

دیروز کات کردیم خیلی غمگینم خیلی بعد چند سال...💔

جریان تاپیک اولم هست 

برای آروم شدنم صلوات میفرستین؟

خیلی سعی کردم حرف بزنیم نداشت بنظرتون کم کاری کردم؟

چقد من:)تلاش تا جایی جوابهدیگه حتی اگه درست بشه و برگرده موقته...

غم عجیبی دارم 

حتی نذاشت درست خداحافظی کنیم 

میشه تاپیک اولم رو بخونید بعد اون بحث چند روز بعد کات کرد بظرتون من مقصر بودم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رفت شما ؟میشه تاپیک اولم رو ببینید بعد اون کات کرد من مقصر بودم؟

هون نرفت با رفتاراش من مجبور شدم تموم کنم ولی بعد چند یه ماه رلش بهم زنگ زد یعنی اونجا فقط دلم میخواست بمیرم

شما چرا رفت؟

شاید ازم خسته شده بود

شاید داشت با دروغ پیش میبرد رابطه رو

نمیدونم گیجم 

سراینکه یکهفته بعد کنکور رفتم مسافرت پیش فامیلام بودم درست کنارش نبودم

نمیدونم هیچی

دیگه دوسم نداره

باورت میشه اون دیگه جواب منو نداد و گفت پیام ندمبنظرت پسری کسی رو دوست داشته باشه همش به شوخی درباره ...

اگه بهش بگی که اذیت میشی و حساسیت هاتو ببینه

لزومی نداره تکرار کنه اون حرفو  چون دوستت داره و نمیخواد تو اذیت بشی

متاسفم چند وقت توی رابطه بودینبنظرت اگه پسری هی به شوخی درباره رفتن بگه واقعا دوست داره بره؟

یه سال باهم بودیم

عزیزم من تاپیک قبلیتو خوندم به نظرم شما بس خوب بودی دلشو زدی شما هیچ تقصیری نداری میدونم نمیشه فراموشش کنی اونم بعد چندسال ولی سعی کن دیگه بهش پیام ندی اون اگه واقعا شمارو میخواست اینجوری سر چیزتی الکی دعوا درست نمیکرد

متاسفم امیدوارم خدا بهت آرامش بده منم حس میکنم دیگه ازم خسته شده بود

مرسی عزیزم همچنین 

ولی بیا خداروشکر کنیم که الان رابطه ای که غلط بوده برامون تموم شده.

نه وقتی که هیج راه برگشتی نیست...

یه سال باهم بودیمعزیزم من تاپیک قبلیتو خوندم به نظرم شما بس خوب بودی دلشو زدی شما هیچ تقصیری نداری م ...

ممنونم عزیزم همیشه از خودمم بیشتر دوستش داشتم ولی بدون خداحافظی رفت بنظرم ازم خسته شده بود ولی وقتی کسی رو دوست داری مگه باید باهاش بد باشی که خوب بودن ادم رو خسته کنه:)