2777
2789
عنوان

هرکی هستی بدون توجه به هر چیزی که فکرش رو کنی بیا خیلی کمک لازمم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 94 پست
اورتینگ چیه ؟

اورتینک یا افراط اندیشی یا افراط در اندیشه کردن که به عنوان نشخوار ذهنی هم شناخته می شود اما با آن متفاوت است، زمانی رخ می دهد که فرد به صورت مکرر روی یک موضوع متمرکز می شود یا نگران آن است.

ما را به سخت جانی خود ، این گمان نبود 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورتینک یا افراط اندیشی یا افراط در اندیشه کردن که به عنوان نشخوار ذهنی هم شناخته می شود اما با آن م ...

آره 

تازه به جز اون وسواس ذهنی هم دارم 

تا حدی شدید که باورت نمیشه

خوشحالی

بخوام حقیقتو بهم بگم 

راهنمایی خوبی در این زمینه نیستم چون من خودم 

آدم خوشحالی در این برهه زمانی نیستم 

ولی بدون آدما باید قلق حال خوب خودشونو پیدا کنند 

شاید تو با تنهاییت حال کنی و اوکی باشی باهاش 

تمایز تو با اطرافیانت ، دلیل خوبی برای ناراحت بودنت نیست 

میخوای نمراتتو بهم بگی ؟

اما بعضیهاشون رو میدونم 

ریاضی ۱۶ 

فیزیک ۲۰ 

زمین ۱۹

زیست احتمالا ۱۶

دینی شاید شاید بین ۱۶ تا ۱۸

شیمی ۱۸

ادبیات ۲۰

عربی ۲۰

تاریخ ۲۰

انسان و محیط زیست ۲۰ 

ورزش ۲۰

نگارش ۲۰

زبان روم نمیشه بگم اما تقریبا ۱۵ یا ۱۶

چرا من متوجه نمیشم ی کامنت گذاشته بودی برای نمراتت بعد مگه امتحان الآنتون هماهنگه ؟! امتحان پایان سا ...

امتحان پایان سال نیست و این کارنامه در انتخاب رشته تاثیری نداره و فقط برای اینکه والدین بهفمن بچه ها ماه اول مدرسه چیکار کردم 

به خاطر این میگم میترسم که اگه بد باشه پدرم مقایسه ام میکنه با همکلاسی هام 

خوب گفتم؟

حتی فشار و استرس خانوادهاز درد خون دماغ میشم سرم گیج میره جلو چشام سیاهی

بابا بیخیال، ماهم اینجوری بودیم اما نه تا این حد!

باور کن چندسال دیگه به این افکارت خندت میگیره، اما الان برات خیلی مهم جلوه می کنه

بابا بیخیال، ماهم اینجوری بودیم اما نه تا این حد!باور کن چندسال دیگه به این افکارت خندت میگیره، اما ...

اگه چند سال دیگه به اینا خندم بگیرم یعنی خودم هستم خودم باشم یعنی پزشکی آوردم 

امتحان پایان سال نیست و این کارنامه در انتخاب رشته تاثیری نداره و فقط برای اینکه والدین بهفمن بچه ها ...

درسته ، متوجه شدم . 

کاش مشاوره داشت مدرسه تون باهاش حرف میزدی که چقدر از قضاوت و مقایسه پدرت می‌ترسی و استرس داری بابتش که منتقل کنه این جریانو به خانواده 

درسته ، متوجه شدم . کاش مشاوره داشت مدرسه تون باهاش حرف میزدی که چقدر از قضاوت و مقایسه پدرت می‌ترسی ...

پدرم قبلا فرهنگی بوده 

خیلی وقته با مشاوره دوسته 

اینارو به مشاور بگم میره بدترشو به پدرم میگه دیگه .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

پدرم قبلا فرهنگی بوده خیلی وقته با مشاوره دوسته اینارو به مشاور بگم میره بدترشو به پدرم میگه دیگه .. ...

بهرحال بشین با پدرت صحبت کن

نمیتونی مستقیم حرفاتو بگی ، براش بنویس 

بعد مگه چقدر اهمیت داره کارنامه الآنت

وقتی خودت میدونی تلاشتو قرارع چند برابر کنی از این به بعد 

امیدوارم ی روزی بیای و همینجا ریپلایم کنی و بهم بگی 

بالاخره شد ، من پزشکی آوردم 

امیدوارم گمت نکنم من 😅