2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
ممنونم عزیزم همیشه از خودمم بیشتر دوستش داشتم ولی بدون خداحافظی رفت بنظرم ازم خسته شده بود ولی وقتی ...

نه نمیگم بد باش ولی شما ده بیش از اندازه بهش محبت میکردی که از نظر من خوبی زیادی دل آدمو میزنه سردی زیادم میزنه باید درحد تعادل بود

اگه بهش بگی که اذیت میشی و حساسیت هاتو ببینهلزومی نداره تکرار کنه اون حرفو چون دوستت داره و نمیخواد ...

با خودم میگم شاید عصبی بوده از من از زندگی یا خسته بوده یا هرچی که این تصمیم رو گرفت این رفتارهارو کرد نظر شما چیه؟

ولی مگه ما موقعی حالمون خوب نیست با کسی که دوستش داریم اینطور رفتار میکنیم جواب پیام هاش رو‌نمیدیم یا تنهاش میذاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تولدش بود و من ولش کردم...من نکردم البته.

حرفای خودش باعث شد...غرورمو له کرد

بهم کلی حرف زد

گفت گورتو گم کن

ولی اگه میخواست  اگه دوسم داشت اگه ازم خسته نبود میتونست بحثو جمع کنه

ولی من ناراحتم براش عذاب وجدان دارم که چرا تو روز تولدش ولش کردم  

اشتباه کردم بنظرت؟

نمیدونم حق با کیه...قلبم از دستش خورد شده ولی باز حس میکنم مقصر منم...

با خودم میگم شاید عصبی بوده از من از زندگی یا خسته بوده یا هرچی که این تصمیم رو گرفت این رفتارهارو ک ...

هرچقدد حالش بد بوده یا حوصله نداشته

دوباره باید برگرده  چون این عصبانیت ها دائمی‌نیستن و ادما بعدا به خودشون میان

امروز تولدش بود و من ولش کردم...من نکردم البته.حرفای خودش باعث شد...غرورمو له کردبهم کلی حرف زدگفت گ ...

نه اگه بهتون بی احترامی کرده بدون اینکه شما بی احترامی کنید مقصر نبودین چون اون بی احترامی کرده و باید ازتون عذرخواهی کنه

نه اگه بهتون بی احترامی کرده بدون اینکه شما بی احترامی کنید مقصر نبودین چون اون بی احترامی کرده و با ...

من تا وقتی بهم بی احترامی نکرد چیزی نگفتم

بعد بی احترامیش هم جوابشو دادم ولی اصلا در حدی که اون بمن حرف زد نبود:)

من تا وقتی بهم بی احترامی نکرد چیزی نگفتمبعد بی احترامیش هم جوابشو دادم ولی اصلا در حدی که اون بمن ح ...

خب طبیعیه وقتی کسی بی احترامی کنه سکوت نکنی به هر حال ایشون اول بی احترامی کردن شاید بهتون پیام دادن عذرخواهی کردن

خب طبیعیه وقتی کسی بی احترامی کنه سکوت نکنی به هر حال ایشون اول بی احترامی کردن شاید بهتون پیام دادن ...

از چشمم افتاده

اگه برگردم بهش یعنی به شعور خودم توهین کردم

ولی حس میکنم هنوزم دوسش دارم و دلتنگی و بی خبری قلبمو بدرد میاره...اما دیگه هیچی مثل سابق نمیشه.