2777
2789
عنوان

جدا شدم و هنوز تو شوکم

1333 بازدید | 44 پست

من عید امسال رفتیم مشهد اونجا شوهرم حالش خراب شد هذیون می‌گفت و توهم میزد ترس وجودشو گرفته بود و عرق میکرد . بهم می‌گفت اتاق بغلی هتل دارن درمورد ما حرف میزنن . سوار آسانسور میشدیم منو از آسانسور پرت میکرد بیرون می‌گفت مرد با چاقو میخواد ما رو بکشه . صداهایی می‌شنید اولش فکر کردم تو مشهد چیزی دیده ترسیده  بردیمش دکتر و گفت بیماری اسکیزوفرنی حاد داره. ده ماه بیشتر باهاش زندگی نکردم. مجبور شدم ب خانوادم دروغ بگم و گفتم سکته کرده تا اینک یکهو شب بهم حمله کرد موقع خواب. اون موقع فهمیدم ک کارم تمومه.خانوادم فهمیدن و مجبور ب جدایی شدم.قبل عید متوجه بیماریش نشدم . دکتر می‌گفت این بیماری ریشه از نوجوانی داره. ولی ب من نگفته بودن بیمار. الان ازش جدا شدم هنوز تو شوکم. خاطراتش اذیتم میکنه

وای خداروشکر بچه نداری

نمیترسیدی از حرفاش؟

خداروشکر که جدا شدی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متاسفم برای تجربه ی تلخت ولی مگه چقدر زندگی میکنیم تودنیا که این بارسنگین رو رو قلبت حمل میکنی بابد کناربیای و ادامه بدی چون زندگی جریان داره انسالله ازدواج دومت عالی میشه فراموش میکنی روزای تلخو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...