2777
2789
عنوان

جدا شدم و هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 44 پست
دکتر گفته ریشه در نوجوانی داره مثل خیلی از مشکلات ما که ریشه در کودکی داره! منظور دکتر این نیست که ا ...

من خودم در جریانم درموردش مطالعه داشتم 

یه بیماری مولتی فکتوریاله که ژن توش نقش مهمی داره 

علل محیطی هم موثر هستن 

و مثل خیلی از بیماری های سایکولوژیک شروعش اغلب از نوجوانیه 

فکر میکنم منظور پزشک هم همین بوده که شروعش از قبل این مشکل حادی که توی عید اسی میگه بوده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفته ریشه در نوجوانی داره مثل خیلی از مشکلات ما که ریشه در کودکی داره! منظور دکتر این نیست که ا ...

کاملا درسته.چون از نزدیک این بیماری رو دیدم و درک میکنم

مشکلات و جر و بحث های خونواده و پدر و مادر و...در نوجوانی متاسفانه زمینه ساز این بیماری

التماس دعای و شفای برادرم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم چقد دردناک درسته سرتون کلاه گذاشتن ولی واقعن واسه ایشون هم متاسف شدم ....جلوتو نگرفت که جد ...

نه فقط گفت داری میری مثل بچه کوچیکا منم گفتم میام بهت سر میزنم خودش لباسامو انداخت تو چمدون قلبم داشت تیکه تیکه میشد

کاملا درسته.چون از نزدیک این بیماری رو دیدم و درک میکنممشکلات و جر و بحث های خونواده و پدر و مادر و. ...

بیشتر ژنتیکی هست گلم 

منم عمم مبتلاست تازه دو قطبی هم داره به علاوه ی اسکیزوفرنی

بهش میگن بیماری اسکیزو افکتیو

اتفاقاً دکتر ازشون پرسید اما گردن نگرفتن و گفتن ما تو خونوادمون نداشتیم همچین چیزی. البته پدرشون فوت ...

همه تو فامیلمون از نظر روحی روانی سالمن ولی من مریض شدم ی دفعه از زمان کرونا خیلی بدبختی‌ه از سرطان بدتره من البته اسکیزوفرنی نیستم بیماری دیگه دارم 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
نه فقط گفت داری میری مثل بچه کوچیکا منم گفتم میام بهت سر میزنم خودش لباسامو انداخت تو چمدون قلبم داش ...

عزیز  دلم😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ژنتیکی هست گلم منم عمم مبتلاست تازه دو قطبی هم داره به علاوه ی اسکیزوفرنیبهش میگن بیماری اسکیز ...

با دارو کنترل شده عمه شما؟

چه چیزایی حالش رو بهتر میکنه؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من دست خودم نیست خیلی اذیت میکنم مامانمو بعدش که فکر میکنم چیکار کردم دلم میخواد خودمو بکشم 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
با دارو کنترل شده عمه شما؟چه چیزایی حالش رو بهتر میکنه؟

چندین بار بستری شده

دلم براش کبابه از طرفی هم نمیتونه کسی باهاش زندگی کنه و تنها زندگی میکنه🥲🥲

آخرین باری که بستری شده بود تو دوره ی شیدایی دو قطبی بود الکترو شوک درمانی شد و بعد ترخیص شد بعد پارکینسون دارویی گرفت  یعنی اصلا نمیتونست درست راهم بره که با تنظیم داروهاش یکم بهتر شد

تنهایی واسه این بیمارا سمه بدترشون میکنه غالبا هم تنهان و بقیه ازشون فاصله میگیرن🥲

اتفاقاً دکتر ازشون پرسید اما گردن نگرفتن و گفتن ما تو خونوادمون نداشتیم همچین چیزی. البته پدرشون فوت ...

اینا موقع ازدواج می‌دونستن اسی چون الان سریع یه نگاه به تاپیکات انداختم متوجه شدم. ولی ریشه در نوجوانی داره معنیش این نیست که از نوجوانی شروع شده 

میدونی کجاها باید شک میکردی اسی؟ ( ای کاش فرهنگمون طوری بود که قبل ازدواج با خانواده طرف رفت و آمد میکردیم) اونجا که خواهر طرف دعوت میکنه بعد گفتی دفعه اول برا پاگشا الویه داد دفعه بعد ماکارونی و دفعه بعدش ساندویچ. ازونجا مشخصه که خواهرشم چِت میزنه! میگم که این بیماریا ارثی ان.  یا اونجا که گفتی مریض شدی و اصلا سراغتو نمیگیره. یا یه بار رفتید بیرون مادرش هی زنگ میزنه و اینم با جزئیات گزارش میده معلومه که مامانه نگران بوده که نکنه اتفاقی بیفته و ازونجا مشخصه که از بیماریش مطلع بوده.  درهرصورت خانواده های احمق بیسواد باعث میشن که این بیماری ها بروز پیدا کنه یعنی اونقدر میرن رو اعصاب طرف تا ژن بیماریزاش بروز کنه. 

معمولا اونا که اسکیزوفرنی دارن تا قبل از ۴۰ سالگی فوت میکنن. خیلی بیماری بدیه. 

اینا موقع ازدواج می‌دونستن اسی چون الان سریع یه نگاه به تاپیکات انداختم متوجه شدم. ولی ریشه در نوجوا ...

ممنونم که توجه کردید اتفاقا خودمم دارم ب گذشتم فکر میکنم تازه دارم متوجه میشم. خودمم خیلی نادون بودم که زودتر نفهمیدم. حتی تحقیقم کردیم همه ازشون تعریف میکردن. متاسفانه اقبال منم اینطوری شد . اگر حرم امام رضا نمی‌رفتیم حالا حالا ها متوجه بیماریش نمیشدم و شاید خیلی دیر میشد. انشالله خدا به همه سلامتی بده.