2777
2789

از لحاظ مالی از ما بالاترن خانواده پارتنرم، از لحاظ فرهنگی حس میکنم خانواده ما 

ولی خب تو این مدت نه حرفی نشنیدم

یه مقدار اختلاف دارن با خونواده من و خودم سر اون مسائل یه حرفایی شنیدم ولی درمورد اختلاف کلاسمون نه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ما اختلاف 

بله همسرم چند بار گفته حیف من ( به شوخی تو دعوا بود ولی حرفش هست کلا) و مثلا منت میذاره من بخاطر تو قید کیا رو زدم 

یا مثلا خواهر شوهرم بخاطر شغل اونا و همسرم سر من خیلی منت میبره گاهی و متلک چند بار انداخت 

یا همسرم همش میگه تو بگو چی میخوای خودم خوبشو میارم نیازی به مامان بابات نیست 

یا مثلا فامیلای همسرم متلک میندازن گاهی 

اختلاف باشه به هر حال به هر طریقی به روی آدم میارن 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

من سطح مالی و فرهنگی خانواده همسرم، از خودم پایینتره. من اینو عیب نمیدونم، ولی خودشون حس بدی دارن، 

برا همین سوتفاهم هایی که معمولا از طرف اونا پیش میاد، من زیاد خونه اشون نمیرم. خیلی مورد قضاوت بیجا قرار میگیرم. ولی اونا فکر میکنن، من قیافه میگیرم و نمیرم. اوایل ازدواجم، برام مهم بود. با برخوردهایی که دیدم، دیگه اهمیت نمیدم چه فکری درباره من دارند

من خانواده همسرم خیلی پولدار تر از خانواده ی مان. اونا دلال  هستن. 

ماهی دویست میلیون درآمدشونه. 

پدر مادر من معلم های بازنشسته ن که رو هم درآمدشون میشه سی تومن. 

خانواده شوهرم اپن مایند و باز میگردن و هیچ اعتقادی ندارن. 

خانواده ی خودم مذهبی ن. 

من این وسط یه آدمه غیر مذهبیه با چارچوبم از چادره مادرم خوشم نمیاد ولی کاری به اعتقاداتش ندارم،  از طرفی هم شورتک و نیمتنه پوشیدنه خانواده شوهرم جلو مرد غریبه و سیگار کشیدن و شراب خوردن رو هم نمیتونم تحمل کنم. 

خوشم نمیاد ولی کاری به کارشون ندارم اما اونا یکی دو بار منو مسخره کردن که شراب نخوردم.  منم بعدا یه جا دیگه جوابشونو دادم و آسفالتشون کردم 

خب پس سطح فرهنگی شما بالاتره

از نظر خودم آره 

ولی از نظر اونا برعکسه

البته شوهرم منو بیشتر قبول داره وبه نظرم زن و شوهر خیلی مهمترن تا بقیه. 

ولی از من به تو نصیحت اگه رفتامد قراره باهاشون زیاد باشه و تو یه شهر زندگی کنین و هر هفتهیا هر ماه ببینیشون به نظرم  ازدواج نکن چون رو زتدگیت تاثیر میذارن. 

ولی اگه یه شهر دور از اون هایید و شاید سالی دو سه بار ببینیدشون مشکلی نداره ازدواج کنید به نظرم