2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق خوب=دیر عصبانی میشم اخلاق بد=ناراحت شم تا مدت زیادی تو دلم میمونه

کینه ای هستی یعنی

من ناراحت فقط از کسایی میشم که واسم خیلی عزیز و مهمن

از دیگران ناراحت نمیشم اصلا

اخلاق بدم اینکه زیاد نمیتونم صبر کنم و گاهی وقتا تنبل میشم

اخلاق خوبم اینکه خوش رو خوش خنده ام فقط همین 

در کل آدم نرمالی هستم بیشتر وقتا سعی میکنم کار هامو به موقع انجام بدم 

صادقماخلاق بدمم همینه. چون یه عده فکر میکنند کم عقلم و هر چی میاد تو فکرم به زبون میارم.

منم اینجوریم

ولی نباید اینجوری باشیم

من به سختی دروغ میگم 

یعنی ازم بپرسن سریع راستشو میگم😁😁

اخلاق خوبم مهربونم زود دلم رحم میاد 

اخلاق بدم ترسوو دل رحمم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
کینه ای هستی یعنیمن ناراحت فقط از کسایی میشم که واسم خیلی عزیز و مهمناز دیگران ناراحت نمیشم اصلا

اتفاقا اصلا به روی اون آدم نمیارم چه نزدیک چه دور..اما یادمم نمیره همیشه تو ذهنم هست همه چی 

خوب : همیشه دلم میخواد به مسیر درست برگردم و با دروغ و ناصادقی و شرارت همیشه دلم با خودم سیاه میشه و سعی میکنم نکنم.

بد : کم صبر و اورتینکر شدید

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.