2777
2789
عنوان

بیاین یه اخلاق خوب و یه اخلاق بدتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 45 پست

ههر دو شو بگم مهربونم. هم خیلی بده چون سو استفاده میکنن و هم خوبه چون خودمم نخوام ب زور باز خوبی میکنم و عذاب وجدان ندارم ک کسی کمک خواست و انجامش ندادم. 

یا من یا هیچکس همون خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اصلا به روی اون آدم نمیارم چه نزدیک چه دور..اما یادمم نمیره همیشه تو ذهنم هست همه چی

آخی عزیزم 

خب باید بروز بدی وگرنه اون بنده خدا از کجا بفهمه ناراحتی تا از دلت در بیاره؟

خوب، مهربونم وشیطون

بد، زوداعتمادمیکنم، ضربه میخورم😞

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
ترکش کن اخلاق بدتو آدما فرشته نیستن که بهشون اعتماد کنی عزیزم

اره واقعا🖤🥺🥀

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
اخلاق خوبم نترسم نترس💪اخلاق بدم اهل ریا نیستم و رک حرفمو میزنم

مبادا با رک بودنت سبب شکستن دل کسی شی😅

سو تفاهم نشه خیلیا رو دیدم گفتن ما رکیم ولی بیشعور به تمام معنا بودن

آفرین عاشق زناییم که سر نترسی دارن مثل خودم

از هیچ کسی و چیزی به جز خدا نباید ترسید