2777
2789
منم همیشه از ناخنام استفاده میکنم چون زور ندارم ولی میتونم چندتا زخمو حداقل درست کنم دردش بگیره طرف ...

خخخخخ دقیقا البته زورم خیلیییی زیاده مثلا شاید کمتردختری زورش به من برسه ولی خب شوهرم هم بوکس کارمیکنه زورشم زیاده ولی درمقابل ناخن ودندون ناتوان 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بش میکم منو زدی ماراحتم میگ منم ناراحتم نگاه کن همه جا خونیه من صورتم باد کرده نمیبینه بدن خونی خودش ...

اوضات خیطه آبجی 😂😂 فک کنم واس خیابون بستن و اربده کشیدن خوبی تا بخوای همسر خوبی باشی😂

هرگِردی،گردونیس...

خخخخخ دقیقا البته زورم خیلیییی زیاده مثلا شاید کمتردختری زورش به من برسه ولی خب شوهرم هم بوکس کارمیک ...

من گاز هم گرفتم میدونی چیکار کرد تو اون شلوغی اومد دست خودمو گذاشت تو دهنم کصافط

وای😂😂😂😂😂😂😂😂منم اینو تجربه کردممم خیلی بده😅

من رد بدم نمیفهمم با لگد با پا با دست با همه چی گفت بریم خونتون طلاق گفتم نه اینجا خودمو میکشم خونمو میزارم رو دستت تا بابام ولت نکنه 

آفرین مثل خودمی نقطه ضعف نشون نده

واقعا رفتم یه چیز تیزم قیچی ابرو خو‌تیزه  پیدا کردم کشیدم رو رگم واقعا خواستم خودمو بکشم نزاشت الان رگم زخمیه رفت سرکار هم چیزا تیزو قایم کرد رفت