2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ماهانه من و کارایی که باهاش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3607 بازدید | 68 پست
۲۶ سالمه و ماهی ۶۵۰ هزارتومن پول تو جیبی منهکاری نمیشه کردخوراکی میخرم و پول تاکسی و یه ذره نت میدم

خخخخ من با این سن زیادم پول توجیبی که نه نمیگیرم مولی بالام خودش میریزه که دستم خالی نباش چون میدونه بیکارم،اونم ششصد

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وقت پسر ۱۱ساله من میگه با ۵۰۰تومن هیچ کاری نمیشه کرد روز اول تمام پولشو خرج میکنه کرایه لباس و ک ...

راست میگه خب 😁 اگه تهرانید واقعا همینه.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
در حد حبس؟البته داداش منم خیلی اشتباه کرد پاشد نصف شب بدون اجازه اسنپ گرفت رفت و اینکه بابام فهمید ز ...

بابات زیادی سختگیری میکنه نتیجش عکسه معمولا درسته باید تنبیه نیشد اما نه در حد حبس تو دسشویی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای یا خدا از دست برادرت😓عجب کارایی می‌کنه

ی اعترافی ام بکنم انقد عذاب وجدان دارم. من رفتم به بابام گفتم بابا پاشو ببین داداشم بدون اجاره اسنپ گرفت رفت. نمیدونستم رفته خونه خالم فک میکردم رفته بستنی بخره. بعد بابام زنگ زد با ناراحتی که برگرد. بعد ی ربع باز زنگ زد داداشم گفت من رسیدم بابا..  بابام بهم ریخت ماشینو درآورد رفت دنبالش فک کنم کلی ام کتکش زد دیشب دو ساعت تو حموم حبسش کرد بعد برا خواب اومد بیرون تو اتاق بود و ولا امروز تو اتاق باز آلان مامانم اومده بالا سر من با نفرین که تقصیر توئه بابات دوباره بردش تو حموم درو بست. در حالیکه من نمیدونستم اینطوری میشه.. اون مامانم بابامو میشناسه ولی جلو داداشمو نگرفت که نره.(باید از بابام اجازه بگیریم) تازه من چمیدونستم اون سر به هوا گوش نمیده به حرف بابام  و میره،  قبل رفتنش انقد پرسیدم داری کجا میری بگو وگرنه به بابا میگم همش میگفت به توچه.. من نگران بودم و هستم که از راه به در نشه.. ت

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

راست میگه خب 😁 اگه تهرانید واقعا همینه.

شیرازم بابا بچه ۱۱ساله که همش خونه هست پول کرایش و کلاساش لباساش مدرسش لوازم تحریرش با خودمونه ۵۰۰هم پول تو جیبیشه باز میناله که کمه اخه اگر مدیریت میکرد سعی میکردم به پول نو جیبیش اضافه کنم اما مدیریت هم یاد نمیگیره حتی ۱۰۰۰تومن هم پس انداز نداره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بابات زیادی سختگیری میکنه نتیجش عکسه معمولا درسته باید تنبیه نیشد اما نه در حد حبس تو دسشویی

اوه آره بابا من میترسم اینجا شناخته بشم وگرنه یه شکنجه هایی دیدم که بشنوین مغزتون سوت میکشه.. به خدا میشه باهاش داستان ترسناک نوشت.. وای آدم خوبیه بابام به فکرمون اما روش تربیتی و تنبیه خیلیییییییی اشتباهههه

اون وقت پسر ۱۱ساله من میگه با ۵۰۰تومن هیچ کاری نمیشه کرد روز اول تمام پولشو خرج میکنه کرایه لباس و ک ...

داداش منم روز اوللللل پولشو خوراکی میخره بعد تا آخر ماه هی پول بدین میگه😂

ی اعترافی ام بکنم انقد عذاب وجدان دارم. من رفتم به بابام گفتم بابا پاشو ببین داداشم بدون اجاره اسنپ ...

عذاب وجدان نداشته باش. اما به بابات بگو با برادرت خیلی دوست باشه درکش کنه

پسر نوجوون اگه افتاد به لجبازی ممکنه بدترین کارها رو بکنه چون واقعا عقلشون نمی‌رسه چه کاری درسته چه کاری غلط

با بابات صحبت کن بگو بابا با محبت راه درست رو نشون داداش بده. حبس و کتک نتیجه عکس میده خدایی نکرده

اوه آره بابا من میترسم اینجا شناخته بشم وگرنه یه شکنجه هایی دیدم که بشنوین مغزتون سوت میکشه.. به خدا ...

چای این که چوغولی داداشتو به بابات بکنی سعی کن باهاش رفیق بشی تا بهت اعتماد کنه بتونی راهنماییش کنی دورادور کنترلش کن و باهاش صحبت کن سعی کنید دو تایی با هم خوش بگذرونید مثلا با هم برید سینما یا پارک که باباتونم بهتون اعتماد کنه و آزادی بیشتری بهتون بده

شیرازم بابا بچه ۱۱ساله که همش خونه هست پول کرایش و کلاساش لباساش مدرسش لوازم تحریرش با خودمونه ۵۰۰هم ...

به نظرم توقع پس انداز نداشته باشین مخصوصا تو این سن و خوراکی های متفاوت و.. ولی ۵۰۰ رو اگر صرفا به خوراکی اختصاص داده به نظرم باید. تا آخر ماه برسونه

به نظرم توقع پس انداز نداشته باشین مخصوصا تو این سن و خوراکی های متفاوت و.. ولی ۵۰۰ رو اگر صرفا به خ ...

روز دوم پولشو نداره دلم میسوزه هر چی میخواد براش میخرم پریروز و دیروز هم ۱۰۰تومن فقط من براش خوراکی خریدم من میگم حداقل پولتو دو روز نگه دار تا امید داشته باشم زیادش کنم 

چای این که چوغولی داداشتو به بابات بکنی سعی کن باهاش رفیق بشی تا بهت اعتماد کنه بتونی راهنماییش کنی ...

چیربگم بخدا. نمیتونم نمیتونم رفیق باشم و رابطه خوبی با اعصاب خانواده داشته باشم قبلا یه مشکلاتی داشتم خب کاش میشد واضح صحبت کنم ولی رابطه اونقد بدی ام سعی میکنم نداشته باشم.. قبلنا پسر حرف گوش کنی بود ازم حساب میبرد میتونستم کنترلش کنم انقد مامانم گفت تو داداشمو ادیت میکنی داداشت جوابتو نمیده . به داداشم میگفت پاشو جواب اینو بده مث خودش باهاش باش انقد اونو نسبت بهن بدبین کرد که الان جرات ندارم بگم راست بشین سریع میگه به تو چه

شیرازم بابا بچه ۱۱ساله که همش خونه هست پول کرایش و کلاساش لباساش مدرسش لوازم تحریرش با خودمونه ۵۰۰هم ...

اگه پس انداز نداره و مدیریت نداره خب بده.

ولی واقعیت اینه که با ۵۰۰ کار خاصی هم نمیشه کرد. 

۵۰۰ خرج یک هفته هم نمیتونه باشه بنظرم.

منظورم جدا از رفت و آمد هست ها.

یه نوشیدنی ای بستنی لیوانی ای چیزی بخواد بگیره با دوستاش راحت ۱۰۰ ۱۲۰ ش میره

یه پیتزا بخواد بگیره ۲۵۰ ۳۰۰ میشه

یه تی شرت ساده ۴۰۰ اینا میشه.

حالا شاید همرو لازم نداشته باشه ولی خب میخواد بره بیرون با دوستاش بهرحال پیش بیاد همین قدر خرج برمی‌داره.

البته اینم باید در نظر گرفت بعضی ها ۵۰۰ تومن با ۱۰ میلیون تومن براشون فرق نداره درجا میتونن خرجش کنن.

ولی خب. گرونیم هست همه چیز مثل قدیم نیست بگیم ۵۰۰ میشه باهاش کاری کرد

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.