2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ماهانه من و کارایی که باهاش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 68 پست
اگه پس انداز نداره و مدیریت نداره خب بده.ولی واقعیت اینه که با ۵۰۰ کار خاصی هم نمیشه کرد. ۵۰۰ خرج یک ...

میدونی چیه پسر من از اوناست که پول تو کارتش باشه شاخش میزنه باید تا قرون اخرشو خرج کنه بشینه سر جاش برای همین ناراحتشم میگم در اینده به مشکل میخوره 

مثلا پول اردوشو خودمون نیدبم خوراکی اردوشو هم خودمون میدیم غذای بیرون بخواد خودمون میخریم این طور نیست بگم با این ۵۰۰تومن بخره  یا بخواد استخر بره سانس استخرش و نوشیدنی استخرش با با خودمونه قرار با دوستاش داشته باشه اونم با خودمونه حتی پول گیم نتی که میره هم جدا میدیم بهش بازم هیچ وقت پول نداره مثلا ما تازه براش دو تا کفش خریدیم ولی به کفش دیگه هم پسندبده باباش میگه اونو با پول تو جیبی خودتو دو ماه جمع کن  بخر میگه ندارم تموم شد خب باباشم عصبی شد گفت منم نمیخرم تا اول مهر خب به نظر منم حق داره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
هی چی بگم بخدا آرهدر ول پسر خوبیه ولی سر به هواست واقعا.. اونم با بابای سخنگیر و خیلی حدی من.. روز ع ...

بنظرم توی این سن نباید انقدر ازادی بدی که ۴ صبح بره پارک یا صبح بره تا شب . الان پسر خودم تفریحاتش این مدلیه که با دوستهاش قرار میذارن مثلا گیم نت خودمون میبریمشون بعد ما میشینیم کنار اینا ۲-۳ ساعت بازی میکنن و بعد برمیگردیم خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم توی این سن نباید انقدر ازادی بدی که ۴ صبح بره پارک یا صبح بره تا شب . الان پسر خودم تفریحاتش ا ...

ما یکم فرق میکنیم نمیدونم چرا😂مثلا صبح تا شب میداریم بره بیرون اونم مثلا مناسباتی خاص عیدی چیزی وگرنه سه چهار ساعت میره دلی گیم نت بره بابام میکششش ینی یه بار ربا بابام فوق العاده عصبانی بود نمیدونم چرا مخالف گیم نته میگه حای پسرای بی ادب و ایناست و همه جور آدم هستن

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

میدونی چیه پسر من از اوناست که پول تو کارتش باشه شاخش میزنه باید تا قرون اخرشو خرج کنه بشینه سر جاش ...

آره حق دارین، دختر خونده نمیخواین؟😔😂

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

ما یکم فرق میکنیم نمیدونم چرا😂مثلا صبح تا شب میداریم بره بیرون اونم مثلا مناسباتی خاص عیدی چیزی وگر ...

گیم نت های محلی خیلی هاش در واقع پاتوقه میان گل میکشن و چیزای دیگه جابجا میکنن 

ولی گیم نت های بزرگ و اسم دار‌ خوبن 

آره حق دارین، دختر خونده نمیخواین؟😔😂

عزیزم 😁سایه پدر و مادرتون مستدام باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍