2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ماهانه من و کارایی که باهاش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3607 بازدید | 68 پست
پسر منم بی اجازه از خونه بزنه بیرون قطعا تنبیه سنگین میشه

در حد حبس؟البته داداش منم خیلی اشتباه کرد پاشد نصف شب بدون اجازه اسنپ گرفت رفت و اینکه بابام فهمید زنگ زد برگرد برنگشت و ادامه داد به مسیر!

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت لازم داشته باشم میگیرم و همه چیزم رو هروقت بخوام پول میگیرم میرم خرید مثلاً لباس و اینا نت و خوراکی اینا بابام خودش میخره جایی برم مثلاً صد کرایه میده بهم ۱۶ سالمه

....
هروقت لازم داشته باشم میگیرم و همه چیزم رو هروقت بخوام پول میگیرم میرم خرید مثلاً لباس و اینا نت و خ ...

منم اولا اینطوری بودم امان از روزی که گفتم ماهی ثابت بهم بدن دیگه هیچی نمیمونه برام😂

در حد حبس؟البته داداش منم خیلی اشتباه کرد پاشد نصف شب بدون اجازه اسنپ گرفت رفت و اینکه بابام فهمید ز ...

خیلی کارش بد بوده بنظرم این تنبیه لازمه براش چون مشخصه سر به هوا و حرف گوش نکنه . این براش خطرناکه بهتره محدود بشه 

پسر من خدارو شکر این مدلی نیست کلا اهل بازی تو کوچه و لجبازی و تخس بازی نیست و چون به شدت باهاش رفیق هستم ازم حرف شنوی داره 

نه عزیزم این چه حرفیهیه ماه 200، یه ماه500 یه ماه هیچی، یه ماه دو تومن بعضی وقتا این قدر مخارج ماهان ...

ایجان عزیزم همینکه اوضاعتون در حد معمول و نیاز هاتون اوکیه و تعادل داره با مصارف تون باز جای شکرش باقیه خدارو شکر

خیلی کارش بد بوده بنظرم این تنبیه لازمه براش چون مشخصه سر به هوا و حرف گوش نکنه . این براش خطرناکه ب ...

هی چی بگم بخدا آرهدر ول پسر خوبیه ولی سر به هواست واقعا.. اونم با بابای سخنگیر و خیلی حدی من.. روز عاشورا بابام اجازه داد بره هیت صبح زود رفت شب برگشت حالا به دیر اومدنش بابام زیاد کار نداشت سعی میکنه ازادمون بداره تا یه حدی ولی رفته سرشو با قمه زده پاره کرده از رو عالم بچگی و این که مثلا اینکارو ثواب داشتهه بابام انقد ناراحت شد که نذاشت بعد اون با دوستش بره بیرون. هر. روز ۴ صبح میرقتن پارک تا هفت هشت صبح 

ایجان عزیزم همینکه اوضاعتون در حد معمول و نیاز هاتون اوکیه و تعادل داره با مصارف تون باز جای شکرش با ...

بله خداروشکر واقعا

البته چند وقت پیش یه ورشکستگی کوچک پیش اومد خیلی روحیه مو باختم . امید دارم به خدا

همه زندگی ها بالا و پایین داره دیگه

بله خداروشکر واقعاالبته چند وقت پیش یه ورشکستگی کوچک پیش اومد خیلی روحیه مو باختم . امید دارم به خدا ...

اوه نه بابا. به قول خودتون زندگی بالا پایین داره. بد به دلتون راه ندین ولی شما گدشته همه زوج های سن بالا رو ببینین انقد شکست و بی پولی و اینا کشیدن و بالاخره زندگیشون سر و سامون گرفته که نگین

اوه نه بابا. به قول خودتون زندگی بالا پایین داره. بد به دلتون راه ندین ولی شما گدشته همه زوج های سن ...

اره عزیزم دقیقا. ان شاالله شما به مرحله ای برسی که یه عالمه پول تو جیبی هر ماه گیرت بیاد🤑🤑🤑

اون وقت پسر ۱۱ساله من میگه با ۵۰۰تومن هیچ کاری نمیشه کرد روز اول تمام پولشو خرج میکنه کرایه لباس و کلاساش همه با خودمونه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍