بچه هااا شماهایی که نوجوونین و دبیرستانین یا نازه مدرسه تموم کردین، چقد از مامان باباتون پول جیبی میگیرین؟بیاین بگین یکم حرص بخورم😂بعد با اون پول تو جیبی چیکارا میکنین منظورم اینه که چه خرجایی تون با خودتون و اون پول تو جیبی تونه.. بعد اینکه کسی ام هست تو این سنین شاغل باشه و اینا؟
لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هروقت لازم داشته باشم میگیرم و همه چیزم رو هروقت بخوام پول میگیرم میرم خرید مثلاً لباس و اینا نت و خوراکی اینا بابام خودش میخره جایی برم مثلاً صد کرایه میده بهم ۱۶ سالمه
خیلی کارش بد بوده بنظرم این تنبیه لازمه براش چون مشخصه سر به هوا و حرف گوش نکنه . این براش خطرناکه ب ...
هی چی بگم بخدا آرهدر ول پسر خوبیه ولی سر به هواست واقعا.. اونم با بابای سخنگیر و خیلی حدی من.. روز عاشورا بابام اجازه داد بره هیت صبح زود رفت شب برگشت حالا به دیر اومدنش بابام زیاد کار نداشت سعی میکنه ازادمون بداره تا یه حدی ولی رفته سرشو با قمه زده پاره کرده از رو عالم بچگی و این که مثلا اینکارو ثواب داشتهه بابام انقد ناراحت شد که نذاشت بعد اون با دوستش بره بیرون. هر. روز ۴ صبح میرقتن پارک تا هفت هشت صبح
بله خداروشکر واقعاالبته چند وقت پیش یه ورشکستگی کوچک پیش اومد خیلی روحیه مو باختم . امید دارم به خدا ...
اوه نه بابا. به قول خودتون زندگی بالا پایین داره. بد به دلتون راه ندین ولی شما گدشته همه زوج های سن بالا رو ببینین انقد شکست و بی پولی و اینا کشیدن و بالاخره زندگیشون سر و سامون گرفته که نگین