2777
2789
عنوان

از چ تاریخی به بعد دیگه زندگی نکردین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5549 بازدید | 258 پست
اره جدی میگم از حالش چی بگم آخه صبح تا شب هم تو یه اتاق بود غذاش نصف نصف قبل شده بودحوصله نداشت مثل ...

بهش حق میدم حالشو خیلی خوب درک میکنم میدونم چی میکشه الان بدترین روزای عمرشه منم غذا فقط صبحانه میخورم منی که همسرم همیشه بهم تیکه مینداخت دهن بدبختت هیچوقت معطل نمیشه ها😓😓هرچی ازهمسرم میگم تهش اشکام سرازیرمیشه ولی باید کناراومد باید ساخت!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته باهاش صحبت نکردم!یه باربهش زنگ زدم جوابمو نداد منم زنگ نزدم قبلن خیلی صمیمی بودیم ولی بعد ...

بهت برنخوره ها ولی انقدررر از اینجور آدما بدم میاد 

مثلا فکر میکنن اگ باهات رفت و آمد کنه قراره شوهرشو بقاپی. 

بخدا این رفتار ها از یه خاهر زشته

البته خاهرای منم دسته کمی از خاهرت نداره 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

بهت برنخوره ها ولی انقدررر از اینجور آدما بدم میاد مثلا فکر میکنن اگ باهات رفت و آمد کنه قراره شوهرش ...

ولشون کن من حوصله هیچکسو ندارم والاه!میخام شوهرشو چیکار!الان فک میکنن میخام بهش چیزای بدی یادبدم!ول کن توروخدا!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.