2777
2789
عنوان

از چ تاریخی به بعد دیگه زندگی نکردین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5550 بازدید | 258 پست
خانواده شوهرم خییییلی عذابم میدن خیلی مخصوصا که دوبار سقط کردم وخدا بهم بچه نمیده نمیدونن چ فکری میک ...

اونو به دل نگیر به چپت بگیر خدا هرموقع صلاح دید یه نازشو بهت میده بحق امام حسین توهمین ماه دامنت سبز شه چشم همه کوربشه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
اونو به دل نگیر به چپت بگیر خدا هرموقع صلاح دید یه نازشو بهت میده بحق امام حسین توهمین ماه دامنت سبز ...

عزیزم خانواده شوهرم وشوهرم منو دگه نخواستن چندماه قهر اومدم خونه بابام مهریم گذاشتم اجرا اما شوهرم میگه برگرد تلاشمون کنیم منم دارم برمیگردم گفتم خدا تو بخاطر دشمنانه من ی بچه بهم بده میبینی که دارن چی به سرم میدن😭😔

فقط خدااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خانواده شوهرم وشوهرم منو دگه نخواستن چندماه قهر اومدم خونه بابام مهریم گذاشتم اجرا اما شوهرم م ...

عی وای خدا ازشون نگذره ای وی اف امتحان کردی؟خیلی سخته امیدوارم زندگیت ازاین به بعد پرازنوروخوشحالی وخوشبختی!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
فداتشم عزیزم من نابودشدم بقران ن انگیزه ن امید ن هیچی دیگه فقط ارزوی مرگ میکنم که برم پیشش حتی پنچشب ...

عزیزم 🖤🖤

من بمیرم برای پسرت آخ خداااا 😭😭

نمیشه عکساشو ازش پنهان کنی؟ 

آفرین عزیزم آفرین ک داری بهترین تصمیم رو میگیری. نزار پسرت بره زیر دست اینو اون 

این هر چی نباشه عموشه بهتر از غریبه ست

فکر کنم بهت نگفتم من خاهر شوهرم سه ماه بود عقد کرده بود با عشق هفت سالش 

هفت سال عاشق پسر عمش بود به هم رسیدن سه ماه مال هم شدن بعدش شوهرش سکته مغزی کرد و رفت

الان سه ماه از این اتفاق گذشته میدونی چی میگ؟ میگ با برادرشوهرم ازدواج میکنم (این پسره ک قراره باهاش ازدواج کنه همچین مالی هم نیست بهتره بگم افتضاح) گفتیم تو نه بچه داری نه هیچی تازه دختر هم هستی گزینه های بهتری هم برات پیش میاد گفت برم زن یه مرد مجرد بشم یا زن یه شوهر مطلقه بشم ک دم ب دیقه منو با زنش مقایسه کنه؟ 

خانوادش تا تقی ب توقی بخوره بگه فلان بلا سرت اومده

گفت این خانواده هر چی باشه باز بهتر از غریبه ست بهتر از اینو اونه

حداقل منو با زندگی قبلیم سرکوب نمیکنن اذیتم نمیکنن. 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

بایکیش که فقط درحد احوالپرسی اون یکیم اگه بابرادرشوهرت عقدکنی خاهرمانیستی و زودتر کیس پیداکن ازدواج ...

بهشون بگو چه عجله ای هست حالا برای پیدا کردن یکی دیگ؟؟؟ 

رک بهشون بگو شما جای من بودید بلا فاصله یکی دیگ رو ردیف میکردید؟ 

بخدا تو این دوره زمونه خاهر هم خیر خاهرشو نمیخواد 

بخدا دیدم ک میگم

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

عی وای خدا ازشون نگذره ای وی اف امتحان کردی؟خیلی سخته امیدوارم زندگیت ازاین به بعد پرازنوروخوشحالی و ...

نه عزیزم دوبار باردار شدم سقط کردم بعد از ۵شش سال هنوز چندماه پیش رفتم ازمایش دادم وسونو گرافی که دگه ببینم مشکل از کجاست که شوتم کردن دعا کن خدا برام معجزه کنه این ماه چون قراره این هفته برگردم سرزندگیم😭

فقط خدااااا
بایکیش که فقط درحد احوالپرسی اون یکیم اگه بابرادرشوهرت عقدکنی خاهرمانیستی و زودتر کیس پیداکن ازدواج ...

میشه بپرسم اسم گل پسرت چیه؟ 

عزیزم 🖤🖤من بمیرم برای پسرت آخ خداااا 😭😭نمیشه عکساشو ازش پنهان کنی؟ آفرین عزیزم آفرین ک داری بهتر ...

ممنون عزیزم ن عزیزم نمیشه پنهان کرد گوشیم پرازعکساشه!با باباش کلی فیلم گرفتن روگوشیمه!بااینکه خونوادم کلا مخالفم ولی سعی میکنم یه جوری بااین موضوع کناربیام بخاطرپسرم چون کنار عموش حالش خیلی خوبه!هیچوقت نمیتونه بامردغریبه ارتباط بگیره یابهتره بگم اصلن پسرمو بهم نمیدن بعدا عموش بخاد زن بکیره بچم میوفته زیردست بقیه ومعلوم نیس چ بلایی سرش بیاد!

خدارحمتش کنه واقعاداری میگی حال خاهرشوهرت خوبه؟؟کناراومده؟؟من باسرکوفت زدن کاری ندارم ولی خب از یه غریبه میترسم واقعا!نمیتونم باهیچ خونواده دیگه ای کناربیام ینی هرجابرم کلی اذیت میشم!بخدا دیروز بچم دعواش شد باعموش عموی کوچیکش یه سال ازش بزرگتره سر یه پیرهن میکف باید پیرهن کثیف داداشو بپوشم به عموی بزرگش زنگ زده دادا بهم پیرهنشو نمیده برادرشوهرم شب اومده براش لباس خریده درحالیکه بچم۶دست لباس نو نپوشیده داره بخاطر پسرم بعد عده یا سال حالم خوب شه قبولش میکنم!

میشه بپرسم اسم گل پسرت چیه؟

اسم پسرم جانیار هستش عزیزم!

بهشون بگو چه عجله ای هست حالا برای پیدا کردن یکی دیگ؟؟؟ رک بهشون بگو شما جای من بودید بلا فاصله یکی ...

والاه انگار موندم ترشیده شدم بخدا من عاشق شوهرمم حتی برادرشوهرمم قبول کنم میدونه بخاطر پسرمه!بخدا دوروز پیش بزک دوزک کرده رفته خونه بابام تصویری زنگ زده میگه بهم زنگ میزدی منو شوهرم میومدیم دنبالت میومدی اینجا درحالیکه چن باررفتم خونه بابام بهش گفتم بیااینجاحالمون عوض شه نیومده یابهونه اورده!انگار شوهرش دوس نداره باهام رفت وامدکنه بعدمرگ همسرم قبلن روزی دوسه باربهم زنگ میزد الان هفته ای یه بار!

نه عزیزم دوبار باردار شدم سقط کردم بعد از ۵شش سال هنوز چندماه پیش رفتم ازمایش دادم وسونو گرافی که دگ ...

خدا برات معجزه میکنه میدونم مطمئنم صاحب بچه میشی عزیزم برگرد سرزندگیت بچه دارمیشی!

ممنون عزیزم ن عزیزم نمیشه پنهان کرد گوشیم پرازعکساشه!با باباش کلی فیلم گرفتن روگوشیمه!بااینکه خونواد ...

اره جدی میگم 

از حالش چی بگم آخه صبح تا شب هم تو یه اتاق بود غذاش نصف نصف قبل شده بود

حوصله نداشت مثل قبلنا

هر وقت با هم تنها میشدیم از خاطراتشون میگفت با بغض تعریف میکرد 

انگار همش دوست داشت ک یکی باشه ب حرفاش گوش بده بشینه پای دردو دلاش

تا تنها میشدیم از خودش و شوهرش میگفت 

دلم خیلیییی براش میسوزه. 

والاه انگار موندم ترشیده شدم بخدا من عاشق شوهرمم حتی برادرشوهرمم قبول کنم میدونه بخاطر پسرمه!بخدا دو ...

بنظرت بهتر نیست اون هفته ای یه بارم ک زنگ میزنه جواب ندی؟؟ 

والا اون هفته ای یه بارم زنگ نزنه خیلی سنگینه 

بنظرت بهتر نیست اون هفته ای یه بارم ک زنگ میزنه جواب ندی؟؟ والا اون هفته ای یه بارم زنگ نزنه خیلی سن ...

خیلی وقته باهاش صحبت نکردم!یه باربهش زنگ زدم جوابمو نداد منم زنگ نزدم قبلن خیلی صمیمی بودیم ولی بعد فوت شوهرم کلامنو گذاشت کنار!