2777
2789

مثلاتوی دانشگاهمون دختره باباش پولداره به علاوه جن،نده هم هست هردفعه هم بغل یه پسره تیغشون میزنه هیچکی پشت شره دختره حرف نمیزنن بعدمنی که کاری باکسی ندارم کلی حرف پشت سرمه بهم میگن احمق ایناواینکه اراٸه داشتم واسه درسم کلی الکی بهونه گیری کردن واسه هیچکی نکردن فقط من😔

خدایی میگم کوفتش بشه اون دختره

حتی وقتی حسادت میکنی فحش نده و تهمت نزن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

هی خدا اونایی که لاشینو بیشتر تحویل میگیره من هرچی خوشگل و خوش شانس دیدم تو زندگیم کمو کسری نداشتن هرچی بدبخت و بد شانس دیدم تو بدبختی غرقن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو فردا موفق تری یا اون معلومه تو فردا اون یه شوهر مزخرف تر از اون نصیبش میشه پشت سرش حرف هست تو نمیشنوی گلم همونطور که تو حرف های پشتشو میشنوی اونم حرفای پشتشو میشنوه نگران نباش تو خوش شانسی گلم 😊

کلا خ...رابا شانس دارن عزیزم همکلاسی من با همه خوابیده بود فرداش میومد تو کلاس با اب و تاب از روابطش تعریف میکرد!!! هر روز یکی میومد دم مدرسه دنبالش 

انقدر حیوون بود ک حتی ب عمو مجردش هم رحم نکرده بود و با اونم خوابیده بود فک نمیکردیم اصن کسی اینو بگیره ولی شوهر کرد اونم چ شوهری رئیس آژانس هواپیمایی بود خودشم برد سرکار😏 

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
دلتو صاف کن ب دختر مردم راحت تهمت میزنی کار درستی نیست

تهمت نمیزنم عزیزم باهمه میگرده ولی کسی چیزی نمیگه دربارش 

حتی دوست پسرش ارشدبودتقلب میرسونداین همه نمره هاش مفت بالاگرفت☹️

تهمت نمیزنم عزیزم باهمه میگرده ولی کسی چیزی نمیگه دربارش حتی دوست پسرش ارشدبودتقلب میرسونداین همه نم ...

با همه میگرده با اینکه میگی فاحشه اس فرق داره 

فردا روز باید جواب حرف ناروا رو بدی... 

کلا خ...رابا شانس دارن عزیزم همکلاسی من با همه خوابیده بود فرداش میومد تو کلاس با اب و تاب از روابطش ...

دقیقا

اینم خیلی شانس داره والاباهمه خوابیده دیگه کم مونده بانظافت چی های دانشگاه بره بخوابه هیچیشم نمیشه روزبه روزم ....به خوش شانسیاش اضافه میشن 

حالاببین این یه شوهری کنه

با همه میگرده با اینکه میگی فاحشه اس فرق داره فردا روز باید جواب حرف ناروا رو بدی...

میگم فاحشه هست عزیزم حتی روی پروفایلش عکس میذاره پیرهنشویجوری کرده سی نه هاش معلوم شن یکم بااینکه همه همکلاسی هاش پسرن😐

خب تو فردا موفق تری یا اون معلومه تو فردا اون یه شوهر مزخرف تر از اون نصیبش میشه پشت سرش حرف هست تو ...

نه والااون اونقدربلده چجوری باپسرارفتارکنه که پسرابه هرسازیش میرقصن