2777
2789

به منم میگفتن شوهرت خیلی چاق بدهیکله

چندبار سکوت کردم 

اما گفتم دیوار کج میخ کج میخواد 

ی بار ضربتی به کسانی گفتم ای بابا من‌پیشش میخوابم رابطم خوبه خیلی هم میخوامش مشکل شما داری؟‌

تو و دیگه گفتن نگفتن 

اتفاقا اینجور شرایط باید جوابشونو بدی و دلشونو بچینی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم خوبیه خوبی شو بکوبون تو سرشون ساکت میشن مرد تابلو دیواری نیست که باید قشنگ باشه مهم اینه ذاتش خوب باشه مرد زندگی باشه قیافه مهم نیست اهمیت نده بهشون وقتی برات خوبه و باهاش خوشی دیگه  گوربابای مردم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

بگو در نظر من جذاب ترین مرد روی کره زمینه. 

اگر اخلاق خوبی داره بگو من شیفته ی اخلاق و مرامش شدم. 

بگو یه تار موی گندیده اش رو با دنیا عوض نمیکنم. 

اونقدر بگو که جرات نکنن بگن. 

حتما ضعف نشون میدی، کوتاه میایی،  سکوت میکنی که وقیح شدن و میگن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بگو سرتون خیلی داره سنگینی میکنه چون من سرم رو شونه ها و گردنمه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
بزم تو دهنشون یعنی چی واقعا اولا رنگش دست خودش نبوده ثانیا لاغری عیب نیس رژیم چاقی بگیرن وزن متعادل ...

آنالیز مغزی انجام دادم دکتر گفت افسردگی داری شدی حافظه کوتاه مدتت دچار مشکل شده و چندتا مشکل دیگه بخاطر حرف مردم

وقتی نظرشون روت تاثیر میزاره یعنی راهشونو دارن درست میرن و توام داری ب این حرفشون فکر میکنی مدام.

این خیلی بده

همه قرار نیست قشنگ باشن و همچی تموم.

یه گوشت درباشه یکیش دربازه.

قطعا خوبی ها و زیبایی هایی داشته ک تو دیدی ک انتخابش کردی.

دختر همسایه مون ازدواج کرد شوهرش خیلی چاق بود همه میگفتن شوهرت چاقه بیریخته ولی این جواب داده بود هرجوری باشه ب چشم من زیباترینه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم