2777
2789

دلیل ازدواجت چی بوده ؟

قبل ازدواج ندیدیش ؟

چشماتو قبلش باز باید میکردی نه الان 

قبلش میخواستی نظر همو رو بپرسی و دهن بین باشی نه الان؟

مشکل دهن بین بودنته،اصلا چطور اجازه میدی حرف بزنن اینطوری،در مورد رفیقت یه بدی بگن ،آدم دفاع میکنه  دبگه چه برسه همسرت

شما اصلا شرایط ازدواج کردن داشتی و داری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه شبیه افغانی هاس شوهرت😔

چقدر آدم دلش از نزدیکانش میگیره منم خواهرم و مادرم این حرفا رو میزنم منم رابطمو باهاشون قول دادم تا خیلی خیلی کم کنم تا دخترم آسیب نبینه 

https://daigo.ir/secret/51172246655

خخخخیه بنده خدایی میگفت پدر و نادرم توی عقد منو باردار شدن بعد فامیلامون تو روی من میزدنمیگفت من برگ ...

خیلی خوب گفته دمش گرم 😂😂

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
اتفاقا میگن جداشو

اگه دوسش داری به حرف کسی اهمیت نده شوهرم وقتی اومد خواستگاری مادرم گفت کچله فامیلاهم میگفتن منم بهشون گفتم شیفته مردونگی و ذاتش شدم قیافه که مهم نیست کچل باشه نباشه مهم نیست من با همون سر کچلش پسندیدم برام مهم نیست حرفاتون دیگه هیچ وقت حرفشونو تکرار نکردن 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
مامانم ی بار یک‌حرف زشتی زد گفتم مادرجان این حرفای تو منو ازش دور میکنه گناه به گردنته هرچند دیگه پو ...

خانواده ی من کم محلی میکردن .بعد شوهر من زشت نیس معمولیه .بعد شوهرم تحصیل کرده س با شعوره اخلاقشم طوریه جایی ک لازم نباشه حرف نمیزنه ‌.

بعد مثلا اون یکی شوهر خواهرم میومد مینشست غیبت کردن ک آره زن فلانی با فلانیه .فلان کس نمیدونم با کی دعواش شده فلانی آدم درستی نیست . نمیدونم فلان فامیلتون چرا اخلاقش اونطوره

شوهر من خو اولا غریبه بود دوما خوب تازه ۶ ماه بود مثلا اومده تو جمع ما 

مامانم میگفت چشه افسرده س معتاده خجالتیه خودشو میگیره . از نظرشون اون فلان فلان شده ک زن خودشو کرده بود زیر هفت لایه چادر و خودش چشم چرونی میکرد  خوب بود

شوهر من بد بود‌ . من ادمی نیستم وایستم و الان ۳ سال نزدیک ۴ ساله با همشون کات کردم راااحت

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

اسی ی سوال بپرسم؟

میشه ماه تولدتو‌ بگی؟

ماه تولدت و بگو از رو اون بهت راه حل بدم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

مهر

خب عزیزم

ببین سعی کن بری کلاس مدیتیشن‌ کمک میکنه از افسردگی خلاص شی

ذهنتو قوی کن 

ذهنتو برا حرف های الکی مردم آماده کن

بیخیال مردم و حرف دنیا باش

چون راست بری چپ بری پشتت ی چیز میگن

یکم حاضر جوابی یاد بگیر این جور مواقع جوابشون‌  و بده

و در آخر حرف مردم و ینداز دور ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

نظراشون رو من خیلی تاثیرمیزاره

خب شما برو رو خودت کار کن 

مگه بنده خدا رو از اول ندیدی که حالا حرف مردم روت تأثیر میزاره 

بعدشم انسان اول باید انسانیت داشته باشه 

اگه زیبا رو بود و دنبالِ بقیه بود و یا دستِ بزن داشت یا معتاد بود یا خیلی عیبای دیگه 

میتونستی تحمل کنی ؟

خب شما برو رو خودت کار کن مگه بنده خدا رو از اول ندیدی که حالا حرف مردم روت تأثیر میزاره بعدشم انسان ...

الانم که زشت ترین افراد با لباسها و مدلهای مو مناسبشون خیلی زیبا میشن

حالا جراحی زیبایی بماند

سعی کن استایلش کار کنی

بازیگر خارحیارو اگه با دقت ببینی اکثرا حالت ازشون بهم میخوره چه خانومش چه اقاش

ولی استایل و ارایش و مدل مو مناسبشون انتخاب میکنن در نگاههای روزمره و سطحی زیبا به نظر میرسن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812