2777
2789

سلام یه فامیل داریم من یه غلطی کردم یبار کد ملیمو بهش دادم باهاش رفت دکتر الان یکی دو ساله دیگه ول کن نیست دم به دیقه پیام میده من با کد ملیت رفتم دکتر خودش دفتر چه داره واقعا نمیدونم بهش چی بگم میشه دفتر چمو باطل کنم خودم تا حالا اینقد باهاش دکتر نرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوری میره خستم کرده بخدا هر روز این کارشه نمیدونم چکار کنم از دستش خودش دفتر چه داره

اخه وقتی میری پیش پرشک هم خودشون چک میکنن

هیچی باید خیلی محترمانه بهش بگی

راه دیگه ای نداره

یا اینکه بیمه ام به مشکل خورده و قطع شده

اخه وقتی میری پیش پرشک هم خودشون چک میکننهیچی باید خیلی محترمانه بهش بگیراه دیگه ای ندارهیا اینکه بی ...

میشه یه بهانه ایی بیارم بگم شوهرم گیر میده دیگه استفاده نکن اخه هر بار میره بعد یه پیام میده با دفترچت دکتر رفتم

قبول میکنن متاسفانه داروهاشو با کد ملی من میگیره یک سره شاید اینجا گیر نمیدن به این چیزا

آهان داروهاشو میگه بنویسن

آره اونطوری قبول میکنن

منم خودم میرم دکتر داروهای مادرمو میگم بنویسن

حتما پیگیری کن

نذار سو استفاده کنه

آهان داروهاشو میگه بنویسنآره اونطوری قبول میکننمنم خودم میرم دکتر داروهای مادرمو میگم بنویسنحتما پیگ ...

بخدا خسته شدم اخه آدم اینقدر بی تربیت باید دفترچمو باطل کنم

یه کاری هم میتونی بکنی

بگو برا یه بیماریت مجبورشدی بری بیمه اونا پروندتو چک کردن گفتن سوابق و داروهات با هم نمیخونه و مطابق نیس

و تو دردسر افتادی تا رفعش کردی

بگو دیگه ادامه نده که به مشکل بخورم