2777
2789
عنوان

خانوم های که دختر15تا20سال دارن بیان

434 بازدید | 56 پست

خانوما دخترم 17سالشه اصلاب نظافتوتمیزی اهمیت نمیده من اعصابم نمی‌کشه میرم تمیزمیکنم اتاقشونرم یک ماتواشغال خوراکیونواربهداشتیودستمالوخاک میخابه چیکارکنم ازدستش بخودش میرسه آرایش بی نقص همش لباس مسخره اماکاروتویزی صفر

بره دانشگاه درست میشه منم اینجوری بودم🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر زشته ادم نوارشم مادرش جمع کنه 

واقعا برا یه دختر ۱۷ ساله که سال بعد میره دانشگاه زشته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودم ۱۶ سالمه 

اصلا نمیشه واقعا ی حسی تو سن بلوغ هس ک آدم دوس نداره دس ب کاری بزنه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

دختر منم ۱۴ سالشه ،همینجوریه ،کلافم کرده ،از بیرون که میاد شال یه ور شلوار یه ور ،خودم باید یک به یک جمع کنم ،کیفشم که کلا همون دم در میزاره و میره تو اتاقش ،وقتی هم اعتراض میکنم میگه باشه مامان چه عجله ایه جمع میکنم

اصلا تمیز نکن خودش خسته میشه و ی حرکتی میزنه اون میبینه شما هستی تمیزکنی خاطرش جمه ک یکنفر هس کاراشو انجام بده

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉