2777
2789

من خوندم مراجع میگن مشکلی نیست در اثر فراموشی باشه چله خراب نمیشه و باید قبل شروع راه جبرانو مشخص کنی 

مثلا من میگم اگه امروز زیارت عاشورا مو یادم رفت به جاش فردا دوتا میخونم اینجوری

نظر شما چیه؟

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر بستگی به خودتون داره اما خودم باشم میگم بهتره از اول شروع کنم، یک روزش قطع شده 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
درصورت فراموشی و هر چیزی که نتونستین اون روز چله رو ادا کنید باید از اول خونده بشه

مراجع گفتن اخه☹️😢

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
سلام خواهر بستگی به خودتون داره اما خودم باشم میگم بهتره از اول شروع کنم، یک روزش قطع شده

پس مراجع چی میگن☹️😢