2777
2789
عنوان

از خاطرات سمی تون بگید

3836 بازدید | 85 پست

سلام حوصلم سررفته😐😂🥲

شما بگید تا منم تایپ کنم

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیس سالم بود ، از یه پسره خوشم میومد ، اومدیم با دوستام سرکارش گذاشتیم ، بعدا فهمید منم 😐😐😐

چقدر یه مدت مد بود منم با اینکار دوبار بجا رفتم😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

تو سایت بگم شناسایی میشم اونقدر ک سمه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

چندمدت پس اکسم دیدم هول شدم آمدم نگاهش نکنم ازجوب ردبشم پام پیچ خوردافتادم داخل جوب😂😑

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

ما ی بار دورهمی داشتیم خونمون ۶ تا عمه دارم همشون بودن و عمون اینا دور تا دور سفره نشسته بودیم شامم قیمه یود 

یکی از دخترعمه هام ی جوک خیلی چرت گفت یکی از عمه هام اومد بخنده از ته دل یهو دندون مصنوعیش از دهنش افتاد تو خورش😑😂😂😂چن تامون ک حالشون بد شد یکی میرف سمت دسشویی یکی ظرفشویی یکی روشویی یکیشم حموم😂😂

اونوقت منو چن تا از پسر عمه هام و دخترعمه هام نشسته بودی قش قش میخندیدیم یهو دختر همون عمم ک دندونش افتاد تو خورش اومد بگه اصلا چندش نیستو اینا 

دندون عممو داد از خورش ریخت رو برنجش و کوفت کرد😑😂😂دیگه اونجا ما نتونسیم تحمل کنیم هممون هجوم بردیم بیرون حالمون ب شدت بهم خورده بود😑🤌😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
چندمدت پس اکسم دیدم هول شدم آمدم نگاهش نکنم ازجوب ردبشم پام پیچ خوردافتادم داخل جوب😂😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

خاطره سمی اینکه برا یه پسریکه خیلیییی ازم‌پایینتر بود انقدددددر خوبی کردم از رو‌ترحم اگه بگم چکار کرد در مقابل باورتون‌نمیشه 

انقد ندار بود حتی من براش هندونه قاچ‌میکردم‌میبردم دلمه درس میکردم‌میبردم‌خاک‌بر سرم‌

از یکی از همکلاسیام بدم میومد عَد من شدم سرگروهش 😐😂

بعد زنگ تفریح گفتم آخه فلااانننی باید بشه زیرگروه منننن و با فشار 

یهو دیدم طرف رو ب رومه و همه حرفامو شنیده یود 😐😂 دهنش وا مونده بوود منم گفتم ببخشید و رفتم😂🙄🤣🤣🤣🤣 

ینی آب شدممم

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

قدیم که گوشی نبود با کامپیوتر چت میکردم یه پسره رو گذاشته بودم سرکار بهش گفتم دست و پا ندارم اونم باور کرده بود و استیکر گریه میفرستاد و همچنان میگفت عاشقتم میخوام از نزدیک ببینمت 😓

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

😑😂😂من ی بار ک با یکی از دوستام قهر بودم دیده بودمش مثلا خاستم با سیس راه برم 

پام رفت رو این پلای رو جوب هست پام رف لای اونا 😑😂انقد بد ضایع شدم