2777
2789
عنوان

از خاطرات سمی تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 85 پست

تو کوه با خواهرم کلیپ میگرفتیم.ابجیم گفت مرغ سحر ناله سر کن.بعد من مرغ سحر بودم🫦😅یه یارو از اون پشت گفت جاااان🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
قدیم که گوشی نبود با کامپیوتر چت میکردم یه پسره رو گذاشته بودم سرکار بهش گفتم دست و پا ندارم اونم با ...

بی رحممممم😂😂😂😂😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژ قرمز میزدم موهامو کلیپس میزدم با سبیل و میرفتم بیرون فکر میکردم خفنم😂😂(دوران جاهلیت)

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
اینو اخر شبا بزار

نمیخام پر بازدید شه😑😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
خاطره سمی اینکه برا یه پسریکه خیلیییی ازم‌پایینتر بود انقدددددر خوبی کردم از رو‌ترحم اگه بگم چکار کر ...

چکار کرد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
😑😂😂من ی بار ک با یکی از دوستام قهر بودم دیده بودمش مثلا خاستم با سیس راه برم پام رفت رو این پلای ...

وای حس خیلی بدی بود،عه شماهستیییی الان نگاه نام کاربریت کردم دیدم😂

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

پسرعموم میدید رو روابط نامحرم حساسم هی به شوخی بهم دست میزد منم عصبانی شدم تو جمع داد زدم فلانی منو ...

😑😂😂ابرو خودتو اونو باهم سر کشیدی یرههه😂

بی رحممممم😂😂😂😂😂

بچه بودم خوو. 😣🤭

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
تو سایت بگم شناسایی میشم اونقدر ک سمه

کنجکاو شدم جان جدت بگو😂😂

چکار کرد

ببین انقد برام‌ناراحت کنندس که الان یلدم افتاد میخام برم بشینم حیاط هوا بخورم جدی میگم 

این ادم فک کن همههههه جوره از من پایینتر بود همه میگفتن خاک‌بر سرت کوری مگه با اینی؟؟ فک‌میکردن من موادی چیزی میزنم و هقلم‌سرجاش نیس 

رفته بودم دندون پزشکی صندلیاشون چرمی بودم رفتم پایین خوراکی بخرم اومدم بشینم صندلیه ی صدای گوزی داد ...

واییییی😑😂

ی بار اجیه من اینجوری شد همش قسم میخورد میگف بخدا من نبودم بخدا صندلی بود