2777
2789
عنوان

تو حرم مطهر رضوی نشستم بیایید یادتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو را خدا از ته دل برا شفای مریم دعا کن مادرم پرتو درمانیش تموم شده و بابام سکته قلبی کرده خودمم افسرده و بیکار شدم مجردم ۳۷ سالمه دعا کن مشکلاتم حل بشه بقیه شفا پیدا کنن خودم سر کار برم و ازدواج کنم 

بچم دختره همسرم راضی نیست ازامام رضا بخواه ک مهر و محبت این بچه که هنوز به دنیا نیومده به دل همسرم بیوفته 

بهش بگو ک من گفتم می‌دونم به دنیا بیاد ازش سیر نمیشه اما الان میخوام که لطف و محبتش رو به بچم نشون بده الان توجهشو تو دوران بارداری نیاز دارم 

جان منی❤️

خاهش میکنم دعا کن یه کار تو خونه پیدا کنم

امروز مجبور شدم نخود بپزم بدم بچه هام ک گرسنه نباشن😔

یا امام رضا خودت بهم نگاهی بنداز

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

میشه برا منم دعا کنی🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

اگه پیامم خوندی جواب بده لطفا به امام رضا بگو ابروی یه دختر ببی پدر ویتیم بردن بهتون زدن حواست بهش هست آقا؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689