2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون پسرم استعداد داره یا من الکی مثل خاله سوسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 51 پست
متخصص چی ببرم کلا درونگراست

جاهایی که تست هوش میگیرن .. ولی کلا نیاز به این کارم نیست .. بچه ها با محبت زیاد و اینکه کاری به کارشون نداشته باشی و الکی گیر ندی و نظراتتون تحمیل نکنی و نخوای از همه بهتر باشه پرورش پیدا میکنن

کاری ب استعداد داشتن یا نداشتنش ندارم ولی لطفابچتو رو دهن فامیل واشنا نندازو مدام ازش تعریف نکن..حتی ...

شکر خدا انقد غریب افتادیم هیچ کس نیست دورمون و حرفتون صحیحه دیگه خودمم زوم نمیکنم بیخیال میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر خدا انقد غریب افتادیم هیچ کس نیست دورمون و حرفتون صحیحه دیگه خودمم زوم نمیکنم بیخیال میشم

کارخوبی میکنی..براش اسباب بازیای  مرتبط بخر ولی کلا حرفشو تو جمع خودتونم نزن همین

جاهایی که تست هوش میگیرن .. ولی کلا نیاز به این کارم نیست .. بچه ها با محبت زیاد و اینکه کاری به کار ...

آی گفتی منم هی کلید کردم میبرم مهد با بچه ها بازی کنه هی میگم حرف بزن بازی کن اجتماعی بشه خودش دوس داره تنها باشه تنهایی بازی کنه

کارخوبی میکنی..براش اسباب بازیای  مرتبط بخر ولی کلا حرفشو تو جمع خودتونم نزن همین

هزینشو میدونین چقده و از چند سالگی میشه برد بچه رو

۵ تا۷ و ۷تا ۱۸ سالگی فعلا برای پسرتون لوگو بخرین خیلی خوبه

هزینش به غیر از وسایلش ۳۰۰ 

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️