2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون پسرم استعداد داره یا من الکی مثل خاله سوسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 51 پست

این نشون میده فرزند شما خوش تجسمی فضایی بسیار خوبی داره. همینطور هوش بدنی حرکتی. 

بزرگتر شد براش لگو بخرید که خلاقیتش رو جهت بده. بعدها به کلاس رباتیک هم میتونید فکر کنید. 

تشویقش کنید و ازش بخواین تا وسایل جذابتری بسازه.مثلا هواپیما رو نشونش بدید و ازش بخواید با وسایلش براتون بسازه.

زیاده روی نکنید که دل زده بشه. هر از گاهی به فکرهاش جهت بدید. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نشون میده فرزند شما خوش تجسمی فضایی بسیار خوبی داره. همینطور هوش بدنی حرکتی. بزرگتر شد براش لگو ...

مرسی گلم درسته هواپیمارو هم ساخته کاغذ رو با چسب چسبوند رو میله بعد گیره زد زیرش تو هوا میچرخوند میگف هواپیماست 

مرسی گلم درسته هواپیمارو هم ساخته کاغذ رو با چسب چسبوند رو میله بعد گیره زد زیرش تو هوا میچرخوند میگ ...

جسارتا آقا هستم. 🙏

اگر درست و با روش صحیح با فرزندتون همراهی کنید تضمین میکنم از خلاقیت‌هاش شگفت زده خواهید شد. 

موقع پاسخ دادن به سوالاتش جواب مستقیم ندید اصن. سعی کنید طوری پاسخ بدید که خودش بره دنبال جواب.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
احسنت من همین یادم رفته بود کسی که علاقه به کاردستی و خلق چیز جدید داره کلاس چی بره بهتره کجاها کلاس ...

کلاس رباتیک موسسه های آزاد دارن. بعضی از مدارس غیر انتفاعی هم دارن

احسنت من همین یادم رفته بود کسی که علاقه به کاردستی و خلق چیز جدید داره کلاس چی بره بهتره کجاها کلاس ...

منم داداشم همینجوری بود ،میفرستیمش کلاس رباتیک علاقه زیاد نشون میده آموزشگاه های فنی حرفه ای داره

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

کاری ب استعداد داشتن یا نداشتنش ندارم ولی لطفابچتو رو دهن فامیل واشنا نندازو مدام ازش تعریف نکن..حتی تو جمع خودتونم نگو...باور کن زبون خود ادم نمیزاره اطرافبانظ در اینده هیچی بشن..دیدم ک میگم..بزار بچه رشدو بکنه و بزرگ بشه ودراینده دنبال هرچی دوس داشت بره

جسارتا آقا هستم. 🙏اگر درست و با روش صحیح با فرزندتون همراهی کنید تضمین میکنم از خلاقیت‌هاش شگفت زده ...

درسته جناب ببخشید من توجه نکردم به کاربری ممنون از راهنماییتون خیلی مفید بود