2777
2789
عنوان

تاحالا سوار ماشین غریبه شدید

598 بازدید | 29 پست

سلام تاحالا شده تنهایی منتظر تاکسی باشید

بعد ماشین غریبه که تاکسی نباشه بگه بیا برسونمت سوار بشید؟؟

بچه ها من امروز سوار شدم الان عذاب وجدان گرفتم چرا نترسیدم😐😐واقعا کارم خیلی بد بود 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

ن میترسم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اره وقتی سوار شدم فهمیدم چه غلطی کردم ترسیده بودم ولی مرد خوبی بود کاری نداشت😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ک الان سالمی و مشکلی نداری..پس استرس نداشته باش..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره وقتی سوار شدم فهمیدم چه غلطی کردم ترسیده بودم ولی مرد خوبی بود کاری نداشت😂

منم وقتی رسیدم فهمیدم چه غلطی کردم

طرف همچین خوبم نبود بهم گفت طلاق گرفتم ولی دنبال رابطه سالمم

دکترم بود

کارتشو نشونم داد😐😐😐😐یه خیابون پایین تر از خونمون پیاده شدم ترسیدم یاد بگیره

منم وقتی رسیدم فهمیدم چه غلطی کردمطرف همچین خوبم نبود بهم گفت طلاق گرفتم ولی دنبال رابطه سالممدکترم ...

اوه اوه چه عوضی بوده😑🤦🏻‍♀️

خوب کردی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من فقط و فقط اسنپ سوار میشم اونم در مواقع نیاز واقعا ماشین شخصی و میترسم چه راننده مرد باشه چه زن

من زیاد از این غلطا میکنم بعدم پشیمون میشم چندروز عذابشو میکشم ولی خب از دست خودم حرص میخورم بابت نترس بودنم

ماشین شخصی آره نشستم ولی طرف مسافر کش بود.نه نترسیدن ترس داره مگه.البته شهر ما نسبتا کوچیکه شهرهای دیگه جرات نمیکنیم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
شما که خانمی یک اقا پسر ۱۷ سال تو شهر ما دزدیدن

وای یاخدا منم ترسیدم سوار شم گقت به جان مامانم کاریت  ندارم مسیرمه بعدم قران دراورد از داشبورد گفت به همین قرآن کاریت ندارم فقط میخوام برسونمت

من فقط یک بار سوار شدم چون سر کارم دیر شده بود فکر کردم سواریه ولی نگو نظر بدی داشت دیگه پشت دستمو داغ کردم حتی تاکسی زردم سوار نمیشم 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
تماااام دوران دانشگاه سوار ماشین مسافرکشها شدم که تاکسی نبودند

اینم تاکسی نبود یه پسره بود پسر ک چ عرض کنم دکتر طب سنتی بود میگفت ژل رویال خوردم جوان موندم😐بعدم گفت طلاق گرفتم دنبال رابطه سالمم