2777
2789
عنوان

تاحالا سوار ماشین غریبه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی رسیدم فهمیدم چه غلطی کردمطرف همچین خوبم نبود بهم گفت طلاق گرفتم ولی دنبال رابطه سالممدکترم ...

من اصلا اجازه نمیدم باهام حرف بزنن . وگرنه خیلی از راننده تاکسیام هستن ک یهو شروع میکنن حرف زدن .خودت باید محل نمیدادی

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ماشین شخصی آره نشستم ولی طرف مسافر کش بود.نه نترسیدن ترس داره مگه.البته شهر ما نسبتا کوچیکه شهرهای د ...

این شخصی بود ولی مسافر کش نبود 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
من اصلا اجازه نمیدم باهام حرف بزنن . وگرنه خیلی از راننده تاکسیام هستن ک یهو شروع میکنن حرف زدن .خود ...

اصلا اشتباه بزرگی کردم دیگه همچین کاریو نمیکنم خیلی خطرناکه من نمیدونم چرا از هیچی نمیترسم خیلی ام حرص میخورم سر این نترس بودنم

من فقط یک بار سوار شدم چون سر کارم دیر شده بود فکر کردم سواریه ولی نگو نظر بدی داشت دیگه پشت دستمو د ...

منم غلط بکنم دیگه سوار شم عجب خریتی کردم نمیدونم اون موقع عقلم کجا بود خوبه سالم رسیدم😐😐😐طرف همچین آدم خوبی ام نبود

این شخصی بود ولی مسافر کش نبود

بنده خدا خواسته ثواب کنه دختر همه چیو جنایی نکن.😁

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

اره تاکسی گیر نیاد سوار میشم البته اگه مسافر داشته باشه 

مشخصه دیگه که طرف فکرش چیز دیگه نیست مثلاً اونی که با شاسی نگهمیداره مشخصه که هدفش چیه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من زیاد سوار شدم ولی درحالتی که همزمان به جز من دوسه نفر دیگم سوار شن چون مسیر شلوغ معمولا تاکسی نیس ...

ن این تاکسی نبود داشت یه مسیری و میرفت گفت برسونمت نمیخواستمم سوار شم اصلا اهل این کارا نیستم دیگ انقدر قسم جون مامانشو خورد و دست روقران گذاشت سوار شدم

بنده خدا خواسته ثواب کنه دختر همه چیو جنایی نکن.😁

ثواب چی بگم گفت دنبال رابطه سالمم شمارمم گرفت گفت زنگم بزن منم تا پیاده شدم بلاکش کردم😐

اصلا اشتباه بزرگی کردم دیگه همچین کاریو نمیکنم خیلی خطرناکه من نمیدونم چرا از هیچی نمیترسم خیلی ام ح ...

منم نمیترسم اما تو اینجور مواقع ک سوار تاکسی و اسنپ اینا بشم اصلاا حرف نمیزنم .

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
وای یاخدا منم ترسیدم سوار شم گقت به جان مامانم کاریت ندارم مسیرمه بعدم قران دراورد از داشبورد گفت ب ...

کلا راننده زن و مرد نداره خیلی راننده خانم هم بلا سر یکی‌اوردن دوره بد شد حق دارن منم خودم غریبه سوار نمیکنم گاهی خود مسافرا هم میبینی خطرناکن

تَرک ما کردی ولی با هر که هستی، یار باش             مثل من هرگز نکن با او، کمی دلدار باش                متاهل