2777
2789

دوس پسرم حدود دو هفتس یکی از اعضای خانوادش فوت کرده ، در تمام طول این مدت نه زنگ جواب میده نه اسمس، شاید انگشت شمار باهم حرف زده باشیم  .‌

میدونم حالش خوب نیست و دورش شلوغه البته

حالا شاید چند روز دیگه بریم خونشون و اگ خونه باشه ببینمش ، چه عکس العملی نشون بدم؟ 

وا باهاش همدردی کن بگو هرمشکلی داری بهم بگو 

گریه کن آروم بشی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری لباس مشکی بپوش زیاد آرایش نکن همدردی کن بغلش کن بگو غم آخرت باشه بوسش کن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سنگین رنگین برو اصلا باهاش چشم تو چشم نشو قول میدم ببینه خودتو گرفتی ک درواقع تو برای عزا سنگین بودی پاتو بذاری از در بیرون بهت پیام میده کلا سگ محلی ب پسرا جوابه

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
گریه ای نیست چجوری همدردی کنم؟

بغلش کن تسلیت بگو 

بهشون تو آشپزخونه کمک کن 

حالا میتونی حلوا اینا بپزی باخودت ببری

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
سنگین رنگین برو اصلا باهاش چشم تو چشم نشو قول میدم ببینه خودتو گرفتی ک درواقع تو برای عزا سنگین بودی ...

خیلی دوسش دارم آخه 

اگه باهاش زیاد حرف نزنم اونوقت فک نمیکنه ازم ناراحتم؟