2777
2789
عنوان

اگه دیدمش چه واکنشی نشون بدم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 67 پست
نه دلم نمیاد بی محلی کنم از ته قلبم دوسش دارممیخوام تو این شرایط سخت کنارش باشم اما انگار تمایلی ندا ...

خوب تو خودش رفته دیگه داره افسرده میشه 

دل و دماغ کاری رو نداره 

حساس شده 

تو برو پیشش .

شاید نیاز به خلوت داره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی محتاطه، از این کارا نمیکنه

😂خب پس بغلو ولش کن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خوب تو خودش رفته دیگه داره افسرده میشه دل و دماغ کاری رو نداره حساس شده تو برو پیشش .شاید نیاز به خل ...

اره چی بگم والا من دلم میخواد منو کنار خودش بپذیره 

ولی فاصله میگیره 

خیلی باهوشهمیترسم فکر کنه من موقعیتش رو درک نمیکنم

خب دختر دندون رو جیگر بزار 😀🤣همون دیگه فکر میکنه هولی میگه ابن منو فقط بخاطر تامین نیاز عاطفی میخاد 

برو سر سنگین همیم متنی که بهت گفتم باادب به خانواده اش بگو تسلیت بگو  

با خودش هم حرف بزن 

بگو نگرانت شدم حالت خوبه؟

اسی ببخشید چه کسی فوت کرده؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

فقط نمیدونم جلو فامیل باهاش حرف بزنم یا نه

اگه حساسه نه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
سنگین رنگین برو اصلا باهاش چشم تو چشم نشو قول میدم ببینه خودتو گرفتی ک درواقع تو برای عزا سنگین بودی ...

اون بدبخت الان داغدیده 

اینم باهاش سرسنگین بشه 

غصه هاشو بیشتر کنه 

نه اسی اصلا اینکارو نکنی ها گناه داره 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

خب دختر دندون رو جیگر بزار 😀🤣همون دیگه فکر میکنه هولی میگه ابن منو فقط بخاطر تامین نیاز عاطفی میخا ...

خودم میدونم ولی دلم براش پر میزنه

میترسم زمان بگذره منو یادش بره 

داداشش فوت کرده

همین ؟ گله نکنم چرا جواب نمیدی و نگرانتم؟

بهش بگو 

خوبه بدونه به فکرشی تو این وضعیت

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.