2777
2789

خیرررررررررررر

فقط انزیمها بالاست یکم

دلرو بخوری درست میشه و ورزش

سرطان مرحله اخر کبد هست

ذهنتو درگیر نکن

اون ی کم رو بیشتریا دارن

بخاطر کم تحرکی و چربی خون و سبک غلط غذایی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خیررررررررررررفقط انزیمها بالاست یکمدلرو بخوری درست میشه و ورزشسرطان مرحله اخر کبد هستذهنتو درگیر نک ...

این برای من نیست از اقوامه که سرطان روده داره و برای چکاب کبد آنزیم هاش بالاست ولی سی تی سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیررررررررررررفقط انزیمها بالاست یکمدلرو بخوری درست میشه و ورزشسرطان مرحله اخر کبد هستذهنتو درگیر نک ...

این برای من نیست از اقوامه که سرطان روده داره و برای چکاب کبد آنزیم هاش بالاست ولی سی تی سالمه

کبد سالمه ک اون مقدار بالا رفتن احتمالا بخاطر داروهای مصرفیش هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

تو رو خدا من چیکار کنم سرطان کبد نگیرم😭😭😭

یه دختر ۱۷ساله سرطان کبد گرفته بود 

آخه اون ک الکل مصرف نمی‌کرد سابقه خانوادگی هم نداشتن 

یعنی همینجوری الکی گرفتش؟ 

من چیو رعایت کنم ک نگیرم😭😭😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

تو رو خدا من چیکار کنم سرطان کبد نگیرم😭😭😭یه دختر ۱۷ساله سرطان کبد گرفته بود آخه اون ک الکل مصرف ن ...

عزیرم چراا اینقدر استرس ب خودت وارد میکنی

قرار نیست همه سرطان بگیرند

و دلبخواهی هم نیس

شما ارامشت رو حفظ کن

برا هرچیزی استرس نکن

غصه نخور

ب خدا پناه ببر

انشالله هیچ وقت سرطان نمیگیری

همه مریص میشن ولی همه سرطان نمیگیرن

بگیرن هم همه بر اثر سرطان نمیمیرن

امید داشته باش

همیشه افکار مثبت داشته باش فقط مثبتتتتت

همیشه خدارو شکر کن ک الان سالمی و سالم خواهی ماند

شما عذای سالم بخوری ورزش کنی و الکل مصرف نکنی و چربی زیاد مصرف نکنی معمولا کبدت تا ۱۰۰سالگیتم جواب میده

ادمها همه دچار بیماری میشن ولی اکثرش دوره ای هست و خوب میشن و دوباره ب سلامتی برمیگردن

عزیرم چراا اینقدر استرس ب خودت وارد میکنیقرار نیست همه سرطان بگیرندو دلبخواهی هم نیسشما ارامشت رو حف ...

به خدا از ترس اینقدر رعایت میکنم

قدم ۱۶۰ وزنم ۵۰ کیلو 

با این حال بازم رژیم میگیرم 

فست فود خیلی کم میخورم 

اهل الکل و قلیون و اینا هم نیستم 

ولی خیلی میترسم

چون میگم خب اوت بچه ی ۱۷ساله هم که الکل نکشیده چی باعث شده اینطوری شده باشه😭😭😭😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

به خدا از ترس اینقدر رعایت میکنمقدم ۱۶۰ وزنم ۵۰ کیلو با این حال بازم رژیم میگیرم فست فود خیلی کم میخ ...

اصلا فکرتو درگیر بیماریها نکن

زندگیتو خیلی عادی سر کن

اینقد برا خودت استرس نتراش

استرس ریشه ی خیلی خیلی از بیماریها

اون دختر هم شاید زمینه بیماری داشته

شایدم عمرش ب دنیا نبوده

اگرم سرطان نمیگرفته اگر عمرش ب دنیانباشه ب طریق دیگه ای میرفته

فکر نکن زندگیتو بکن

زیادم رژیم نگیر از کمبود ویتامین مریض نشی

ممنون دورت بگردم چشم😭❤️

فدات 

مثبت اندیشی خیلی تاثیر خوبی داره تو زندگی

همیشه بگو خداروشکر ک سالم هستم و شکر نعمت نعمتت افزون کند و سلامتیت هرروز بیشتر میشه و کم نمیشه