2777
2789
عنوان

مثل بابای من بیخیال باشید کل ازدواجم گردن خودمه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 261 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ازدواج طلبت رو از برادرت بگیر و فراموششون کن و خلاص

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میدونی چیه گلم خانوادا های ایرانی بدبختانه فقط فکر پسرن یعنی تمام زندگیشون پسره 

انگار قراره پسر براشون چکار کنه وقتی هم پدرومادر مریض میشن پسر میگه بمنچه و فقط این دختر هس ک بازم دلش میسوزه 

عزیزم خیلی قوی هستی ک از پس خودت براومدی ان شالله خداکمکت کنه بتونی جهازت هم ابرومند بخری 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
صد ميليون و اگ بت بده چقد گره ع کارت باز می‌شه

هیچی چون باید ماشین بخرم کلی پول کرایه ماشین میدم میرم سرکار میام تازه بابام میگ خاک تو سر من که همچین دختری دارم چرا؟ چون به حرفش گوش دادم به داداشم قرض دادم و الان پولمو میخوام بم میگه بد ذات هستی

نمیفهمم دختر و پسر چ فرقی داره آخهچرا خانواده ها اینطورین

مادر شوهر من دختراش رو می دونه ولی تو نوه پسر میخواد 😐خواهر شوهرم یه پسر ۱۴ ساله داره الان دوباره بارداره میگفت نوه دار بشیم اسمش رو بزاریم امیر محمد 🙄دلش میخواست این یکی هم پسر باشه من تو دلم میگفتم انشالله دختر دار بشه حالت گرفته بشه انگار چه فرقی داره ولی خب انگار این یکی هم به خواست اونا پسر شده 😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
هیچی چون باید ماشین بخرم کلی پول کرایه ماشین میدم میرم سرکار میام تازه بابام میگ خاک تو سر من که همچ ...

نمیدونم چرا واسه پدر مادرا پسر مهم وعزیزه مگه دختر بچشون نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

بابای من تا زنده بود همه چیشو داد پسراش من موندم و یه مامان پیر که هرروز خدا مریضه با ۲۷ سال سن شدم پرستار تا هستش باید بمونم مواظبش باشم ازدواج که هیچ جهیزیه پیشکش 😑

آدم نون بازوش بخوره شرف داره تا دستش دراز کنه 

اینو نگه دار وقتی ازت تو پیری کمک خواستن بگو وقت ندارم به پسرهات بگو 

آره الان هم بهشون بگو روت حساب نکنن

پولت حتما از برادرت بگیر 

یه قرون هم دیگه به خانوادت نده 

همش بگو قسط میدم 

به نظر من عقد محضری بگیر پولتو خرج خرید جهیزیه بکن

عقد میگیرم تا بیینن بدون اونا هم میتونم زندگی کنم سرم منت میزارن میگن ما اجازع دادیم درس بخونی کارمند بشی الانم هیچی نیستی