2777
2789
عنوان

مثل بابای من بیخیال باشید کل ازدواجم گردن خودمه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 261 پست

این تبعیض واقعا دردناکه متاسفم 

فقط عزیزم مراقب باش اصلا نامزدت هیچ وقت چیزی نفهمه چون یک عمر ممکنه اذیتت کنه 

خداروشکر خودت مستقلی و محتاج این خانواده بی معرفت نیستی 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است 

کارم از گریه گذشته است، به آن می‌خندم.

چه دختر قوی هستی🌻 الهی به حق صاحب الزمان همیشه موفق و عاقبت بخیر بشی عزیزم ❤️ 

تو لایق بهترین هایی. حتماً خدا نصیبت می‌کنه گلی.

غصه نخور عروس خانوم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه گلم خانوادا های ایرانی بدبختانه فقط فکر پسرن یعنی تمام زندگیشون پسره انگار قراره پسر براش ...

اگر چهار نفر دلشون نسوزه و مثل خودشون ولشون کنن 

هم برای بقیه عبرت میشن . هم این چرخه ی تبعیض شکسته میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آدم نون بازوش بخوره شرف داره تا دستش دراز کنه اینو نگه دار وقتی ازت تو پیری کمک خواستن بگو وقت ندارم ...

تازه قرار بود وام۴۵۰ ملیونی بگیرم و ۲۵۰ ملیونش رو بدم به بابام که دستش جلوی داداشام دراز نباشه اما الان دیگ نه باید تا عمر داره محتاج کسایی باشه که زندگیشو بپاشون ریخت

اینا که گفتی خنده نداشت چرا استیکر خنده گذاشتی

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 

کارم از گریه گذشته است بدان می خندم 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است، به آن می‌خندم.چه دختر قوی هستی🌻 الهی ...

ممنونم عزیزم دلم خیلی پره منی که میخواستم پول رو از داداشم بگیرم روشم پول وام رو بزارم بدم به بابام که برای خودش مغازه بزنه محتاج بردازام نباشه امروز میخواست منو بکشه که چرا بعد از شش ماه از دادتشت قرضت رو طلب کردی خدایا من چقدر خرم

هم باید هزینه عقدم رو بدم و هم هزینه خودم رو هم پول وام هام رو هم جهاز بخرم و هم جوری وانمود کنم پیش ...

خیالت راحت من حتی میوه های خواستگاریمم خودم خریدم جهاز و هدیه سرعقد وشاباش و همه چی با خودم بود تنها کار مثبتی که پدرم کرد اومد محضر امضا داد. حالا از حق نگذریم بابام با حقوق کارگری مادربزرگ کرد و گذاشت ادامه تحصیل بدم دانشگاه دولتی و کارمند بشم .ولی برای خواهران دیگه که خانه دار بودن حداقل یه جهاز متوسط داد

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

عقد میگیرم تا بیینن بدون اونا هم میتونم زندگی کنم سرم منت میزارن میگن ما اجازع دادیم درس بخونی کارمن ...

تلاش  تورو به اسم خودشون میزنن باز ماشالله به غیرتت خداروشکر تلاش کردی به اینجا رسیدی مطمئن باش خدا جوابشو میده مادرت چیزی نمیگه؟

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
افرین عزیزم پولت بگیر از داداشت خودت زحمت کشیدی

میحواستم بدم به بابام اما نه برای خودم ماشین میخرم نامزدم که هفت پشت غریبه هست گفته پنجا ملیون کمکم میکنه

خدا رو صد مرتبه شکر که خدا به خودت داده و داری که خرج کنی.بابای منم همین بود خدا از عمر من بگیره بده به مامانم که همه جا خودش سربلندم کرده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
نمیدونم چرا واسه پدر مادرا پسر مهم وعزیزه مگه دختر بچشون نیست

خانواده همسر من برعکس 

همسرم یک عمر کار کرد و اونا از دستش گرفتن 

نه عروسی گرفتن براش نه کوچکترین حمایتی کردن 

الآنم که به شدت مشکل مالی داریم و من خودم بهشون رو انداختم بازم آشغالا کاری نکردن گفتن به ما ربطی نداره 

فقط به دختراشون میرسن که خدایی نکرده طلاقشون ندن

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

اینا که گفتی خنده نداشت چرا استیکر خنده گذاشتی

خنده تلخ ندیدی؟ خنده من از گریه غم انگیزتر است میدونی چیه؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
عقد میگیرم تا بیینن بدون اونا هم میتونم زندگی کنم سرم منت میزارن میگن ما اجازع دادیم درس بخونی کارمن ...

چه فایده وقتی همه فکر می‌کنن پول عقدو پدر و مادرت دادن

وقتی حالشون گرفته میشه که همه بفهمن همه خرجا رو خودت دادی نه اونا

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید