2777
2789
عنوان

خوشبحال پولدارا

512 بازدید | 31 پست

یه جا رفته بودم واسه کار دیدم چقدر کارمندا به دختره احترام میزارن فهمیدم دختر صاحب شرکته که باباش کارخونه داره شوهرشم کارخونه دار

اونوقت ما کار پیدا کردیم رفتیم اول بسم الله زیراب زنی کردن برام تهمت زدن 

حقوق ۱۵ تومن میخوان بدن انقدر مدیر استرس وارد میکنه و همینطور کارمندا که معده دردگرفتم الان عصم گرفته فردا میخوام برم سرکار

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوقش خوبه اگه میتونی تحمل کن

شوخی میکنید

من یه مروژه دیگه هم دارم منزل انجام میدم ار اون ۷ میگیرم با این میشه ۲۰ اینا ولی اصلا امیدی ندارم بتونم خونه بخرم بک روز کجاش حقوقش خوبه انقدر اذیت میکنن هیچ احترامی برات قائل نیستن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

سلام

اگر تو محل كار اذيتت ميكنن

بكرد دنبال كار ديگه

البته تا جاي جديد ١٠٠٪؜ نشده

شغل الآنت رو رها نكن

ولي ان شاالله قطعي شد از كار فعليت استعفا بده

من چند سال پيش اين كار رو كردم

و خيلي حس خوبي داشت😎

من يك شب هايي از استرس تا صبح معده درد داشتم

الان خوب ِ خوب شدم بدون دارو

حالا ميفهمم همه ش بخاطر استرسهاي اون رييس خدا نيامرزيده بود

اون احترامی که برای پول و پُست و مقام باشه ذره ای ارزش نداره ...مهم اون چیزی هست که درون ماست نه اون ...

حرف شما درسته ولی متاسفانه تا پول نداشته باشی باهات هر رفتاری دوست دارن میکنن فکر میکنن رفتی استخدام شدی نوکرشونی و هیچ احترامی برات قائل نیستن همه جا همینه 

سلاماگر تو محل كار اذيتت ميكننبكرد دنبال كار ديگهالبته تا جاي جديد ١٠٠٪؜ نشدهشغل الآنت رو رها نكنولي ...

بیمه هم بودید؟ بعد چه مدت استعفا دادید؟ 

حس میکنم همه جا همینه مگر اینکه خودت شغل ازاد داشته باشی

خب اگه اینطوره پس نرو براچی موندی؟!

چرا با ۷ تومن زندگی رو بگذرونم

بیمه هم بودید؟ بعد چه مدت استعفا دادید؟ حس میکنم همه جا همینه مگر اینکه خودت شغل ازاد داشته باشی

سلام

اره بيمه بودم

از جاي قبلي اومدم جلي جديد

٤ ماه بيمه پريد

تو اين پروسه جابجايي

ولي ارزش داشت

نه عزيزم رييس با شعور هم هست( كمه، ولي هست)

من با خودم ميگم مثلا ١٥ تومن حقوق كميه اره كمه

پس چرا من همين كم رو با استرس بگيرم پول دوا درمون بدم

ميرم جايي ميگيرم كه ارامشس بيشتره طرف حسابم ادم فهميده تريه

حرف شما درسته ولی متاسفانه تا پول نداشته باشی باهات هر رفتاری دوست دارن میکنن فکر میکنن رفتی استخدام ...

بله حق با شماست.....البته میشه با رفتار های خودمون اینو به حداقل برسونیم....ما باید همیشه ارزش و آزادگی خودمونو حفظ کنیم..