2777
2789
نمیتونست دانشگاه فرهنگیان ارشد بگیره ؟ تاریخ نداره ؟

دآنگاه فرهنگیان مگه ارشد داره؟😲

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داده برای کسانیکه ک معلمن

چه خوب نمی دونستم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هز آزمون رو جدا بایدثبت نام کنیم ؟ من اصلا اطلاع ندارم ازش میشه یکمی راهنماییم کنین

نه جدا نمیخواد،من بسته رو گرفتم آزمونا و بوجه بندی روش بود طبق بوجه بندی آزمون دادیم،مشاور هم داشت و دوازده تا آزمون بود اگر اشتباه نکنم چون سال ۹۶ بود

عزیزم امسال تازه آزمون قبول شد ماده ۲۸پیام نورهای مجازی زده

ربطی ب ماده ۲۸ بودن نداره من جاش بودم سال دیگه فرهنگیان میرفتم تا مجازی 

ولی رشته منوو نداره

لطفا لایک نکنید .سپاس
دانشگاه

ببین رشته حسابداری تقریبا اشباع شده 

من بودم نمیخوندم مگه اینکه روحیه و تلاش زیادداشته باشی ک کارورزی و کارآموزی جاهای خوبی بری و رزومه جمع کنی وگرنه خوندنش ارزشی نداره 

فقط ی راه خوبی داره اینکه آزمون استخدامی شرکت کنی 

اگه آزمون میخوای بدی حتما بخون.

میتونی بانک یا خیلی جاها استخدام شی

لطفا لایک نکنید .سپاس
ربطی ب ماده ۲۸ بودن نداره من جاش بودم سال دیگه فرهنگیان میرفتم تا مجازی ولی رشته منوو نداره

تا پنج سال استخدام رسمی نیستن پیمانی هستن

شوهرم هم آموزگاری قبول شده بهش مرخصی نمیدن برای ارشد قطعا اون همه تایم

دیگه مجبوری مجازی زد

البته حوصله پایان نامم نداره اینم بی تاثیر نیست😂😂😂🫠

اره قبولی هم راحت تره

چک کردم

رشته های محدودی داره

ببین رشته حسابداری تقریبا اشباع شده من بودم نمیخوندم مگه اینکه روحیه و تلاش زیادداشته باشی ک کارورزی ...

اره برای استخدامی بانک میخوام 

باید لیسانس باشی یا ارشد ؟؟

چون رشته ام انسانی بوده خیلی پرس و جو کردم بهترینش همین بود فکر کن اونا چقدر دیگه بدرد نخور بود 

صبح میشه این شب 🌱

تا پنج سال استخدام رسمی نیستن پیمانی هستنشوهرم هم آموزگاری قبول شده بهش مرخصی نمیدن برای ارشد قطعا ا ...

ارشد توی آموزش پرورش،مجازیش فایده نداره مگه بخوای بار علمی بدست بیاری وگرنه کلا ۴۰۰ تومن افزایش حقوق داره ک اونم میره ب تفاوت تطبیق دولت .درواقع افزایش نداره هیچی براش تا چند سال

لطفا لایک نکنید .سپاس
اره برای استخدامی بانک میخوام باید لیسانس باشی یا ارشد ؟؟چون رشته ام انسانی بوده خیلی پرس و جو کردم ...

کارشناسی کافیه

برای اینکه بخوای آزمون بدی حسابداری بهترینه

لطفا لایک نکنید .سپاس