2777
2789
منم مدرسان دارم حسابداری ام ب نظرتون مدرسان خوبه؟ چرا حس میکنم همه منبع اصلی میخونن

منبع اصلی مال کسیه که وقت کافی داره یا باید تمام مطالب کارشناسی مجبوری بخونه چون لیسانس اون رشته رو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبع اصلی مال کسیه که وقت کافی داره یا باید تمام مطالب کارشناسی مجبوری بخونه چون لیسانس اون رشته رو ...

من مدرسان دارم الان و اینکه ب نظرتون آزمون هاشم شرکت کنم ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس
اره دقیقا متاسفانه همین جوریه روزی چن ساعت میخونین

من روزی دو ساعت

دو روزی هم هست تعطیل کردم🤦‍♀️

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مدرسان گرون بود می دونید برا دانشگاه های تهران رتبه حدودا چند باید بشهبه خصوص اینکه رشته من رشته پر ...

بله درسته قیمتش زیاد بود،منم همسرم نیروهای مسلح بود اقساطی خریدم،انشاالله تهران قبول میشید 

چ کتابی مدرسان منظورتونه؟ من شهرستان نمیتونم برم وگرنه راحت تره قبولیش🥲

نه برای ارشد تاریخ کتابای پوران پژوهش گرفت خیلی راضی بود

خیلی نخوند پسرا که میشناسی😂😂😂تهران راحت سراسری قبول بود شهرستانم حتی قبول بود بخاطر شرایط کاریش پیام نور زذ

نه برای ارشد تاریخ کتابای پوران پژوهش گرفت خیلی راضی بودخیلی نخوند پسرا که میشناسی😂😂😂تهران راحت س ...

نمیتونست دانشگاه فرهنگیان ارشد بگیره ؟ تاریخ نداره ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

عزیزم میشه به سوال من جواب بدی خواهش میکنم 

شما که رشته اتون حسابداری بوده نظرتون چیه ؟؟آینده داره ؟؟درساش چطوره؟سخته یا اسون ؟آخه من ثبت نام کردم میخواستم بدونم چطوره

صبح میشه این شب 🌱

بله درسته قیمتش زیاد بود،منم همسرم نیروهای مسلح بود اقساطی خریدم،انشاالله تهران قبول میشید

ممنون از مهربونیت

ان شاءالله

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷