2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم اینو جواب میده؟ میشه توضیح بدین چطوریه اون ۱۶ ساعت نباید هیچی جز آب بخوریم ؟

بله جواب میده 

توی ۱۶ ساعت مایعات بدون کالری مجازه مثل دمنوش ، آب ، چای ، قهوه و این چیزا

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
جررررررر😂😂حتی اگه مکمل بخورم؟خب چی کار کنم چطور رژیم بگیرم

ورزش ورزش ورزش

شما بیشتر باید با تحرک لاغر بشین تا رژیم

البته رژیم غذایی هم خیلی مهمه

سه روز در هفته باشگاه برو

روزی که باشگاه نمیری، پیاده روی کن

از ۳٠ دقیقه شروع کن، به یک ساعت برسونش. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
اخه من می خوام برم دانشگاه باید لاغر باشممم

قد و وزنت رو بگو 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بله جواب میده توی ۱۶ ساعت مایعات بدون کالری مجازه مثل دمنوش ، آب ، چای ، قهوه و این چیزا

هشت ساعتم باید کربوهیدرات حذف بشه و از همه چی کم بخوریم؟

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
ببخشید ک سوالوم اینجا میپرسم تعداد تاپیکام تموم شدعبنظرتون برم پیش دکتر عمومی یا متخصص ک برام ازمایش ...

اول برو عمومی بگو همه آزمایش هارو بنویسه ، برو یه جای خوب آزمایش بده بعد برو به به دکتر عمومی خوب نشون بده ،اگه مشکل خاصی پیدا کرد برو پیش متخصص اون چیز

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

اخه من می خوام برم دانشگاه باید لاغر باشممم

برو باشگاه

کدوم قسمت بیشتر چربی داره؟

به نظر من اگه پهلو داری اول پهلو هات رو آب کن چون خیلی لاغرتر نشونت میده

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

درسته ولی بنظرتون بهترین رژیم چیه فارغ از نتیجه که کی اتفاق بیوفته

قد 

وزن

سن تو بگو

من خودم سالهاس، قند، شکر، نوشابه نمیخورم

هله هوله نمیخورم ولو سالی یکی دو بار

شما باید برنج و نون حتما بخوری

حذفش کنه کسی کچل میشه... 

حتما یک وعده سبزیجات بدون سس بخور

هم فیبر داره هم مقوی هم چربی سوز

اگه چاقیت بالاتنه س، پیاده روی زیاد روت موثر نیس اما اگه پایین تنه س پیاده روی و داشته باش روزانه 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱