2777
2789

از یک هفته پیش دل درد پریودی دارم و سینه درد شدید

دوروز پیش یعنی ۲۷ ام موعدم بود 

سه روز قبل موعد بی بی مدیکور زدم اولش سفید شد بعد یه رب هاله داشت که همه گفتن منفیه

روز موعدمم بی بی ویتاساین زدم اونم هاله زد بازم گفتن هالش الکیه

الان دل درد پریودیم کم شده ولی کمر درد و سینه درد دارم پس چرا پریود نمیشم دو روز از موعدم گذشنه

۲۲ روز از امپول hcg

😭😭😭

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدترین عذابه برا آدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این تستا کاش یا مثبت میشد یا منفی این هاله چیه دیگه🥺

والا سر در نمیارم وگرنه کمک میکردم 

من از خانومای اینجا شنیدم منفیه اگ هاله داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

این بی بی چک مدیکور اولش یه خط سفید پررنگ افتاد بعد یه رب یه ذره هاله که با بدبختی دیده میشد دیدم🤣ا ...

منفی گلم تا ۵ دقیقه اول حسابه بعد ۵ دقیقه قبول نیست حتی خط پررنگ بیوفته

خدایا شکرت بابت همه چی منو به آرزوم برسون   
عزیزم چرا اذیت میکنی خودت رو برو ازمایش خون بده یکروزه اماده میشه

امروز که جمعه اس اینقد دل درد داشتم که هرلحظه میگفتم الان پریود میشم

ولی فعلا قط شده دل دردم

حالا تا فردا نشدم میرم ازمایش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منفی گلم تا ۵ دقیقه اول حسابه بعد ۵ دقیقه قبول نیست حتی خط پررنگ بیوفته

مشکلی با منفی بودنش ندارم اینکه بعد ۲۲ روز از امپول hcg میگذره و پریود نشدم بلاتکلیفم

1
5
10
15
20
25
30
35
40