2777
2789
عنوان

زایمان در صیغه موقتی که ثبت نشده

2116 بازدید | 42 پست

لطفا کسایی که بلدن فقط جواب بدن

دختر خالم نامزد کرده صیغه موقت نمیخاد ثبت بشه

حقوق مستمری  باباش و میگیره 

الان بار داره نمیخاد عقد کنه ثبت بشه

تو بیمارستان چطور پذیرش میکنن به مشکل نخوره

شوهرش میگه عقد این میگه نه

تکلیف زایمان چی میشه

راهی داره که حقوقش قط نشه 

خواهرانه بدون تصعب جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق پدری حتما قطع میشه با ثبتبا صیغه نامه باید بره بیمارستانمنم همین شرایط رو دارم، البته بخاطر حقو ...

الان ثبت نکرده عزیزم

اما صیغه نامه موقت که دفترچه داره رو بهش دادن ولی ثبت نشده تو سیستم

بیمارستان پذیرش می‌کنه 

که برای شناسنامه باباش به تنهایی اقدام کنه وقتی زایمان کرد

الان ثبت نکرده عزیزماما صیغه نامه موقت که دفترچه داره رو بهش دادن ولی ثبت نشده تو سیستمبیمارستان پذی ...

بله دقیقا منم اینطوریم، شوهرم دفترچه گرفته‌ک سیستم ثبت نشده، اسم بچه میاد شناسنامه ام، ولی اسم شوهرم نیست

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

عزیزم همین که بره بیمارستان میگن صیغه نامه بیارید که باید برن دفتر اسناد ثبت کنن مگه اینکه برین بیمارستان فوق لوکس با یه رشوه گنده زایمانشو اونجام بده که در اکثر مواقع اینام قبول نمیکنن چون دردسر میشه براشون 

پس برای زایمان صیغه نامه میخوان 

براش شناسنامه وقتی پدر یا مادر برن براش بگیرن میگن خب کو مدرک عقدتون که اگه نداشته باشه میگن برید ثبتش کنید بعد اقدام کنید برای شناسنامه 

صیغه ۹۹ساله

اون ثبت سیستم میشه

نباید ثبت بشه صیغه 

حالا بارداره

شوهرش مشکلی ندارن با گرفتن شناسنامه

فقط هم اسم پدر می‌ره تو شناسنامه بچه

اما زایمانش چی

راحت قبول میکنن باذفترچه صیغه موقت؟

عزیزم همین که بره بیمارستان میگن صیغه نامه بیارید که باید برن دفتر اسناد ثبت کنن مگه اینکه برین بیما ...

ربطی نداره چون دخترخاله منم صیغه بودن بچه دار شدن 

عقد هم نکردن ولی اسم بچه رفت تو شناسنامه

باشه تو خوبی...