2777
2789
عنوان

دیگه میخوام به زندگیم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 63 پست
خیلی دلم گرفت برات ناراحتم ان شاءالله حال دلت خوب بشه ، میگی از همه جا بلاکت کرده حضوری برو ببینشحرف ...

ی بار رفتم باهاش حرف زدم گریه کردم دستاشو گرفتم 

گفتم بدون تو نمیتونم میدونم به جفتمون بد کردم 

به زندگیمون 

ولی نمیتونم 

گفت به من ربطی نداره 

به من چه 

میری یا زنگ بزنم ۱۱۰ 

زنگ میزنم به خانوادت 

به داییات زنگ میزنم 

یهو زنگ زد به ۱۱۰ ولی 

وقتی ۱۱۰ اومد نرفت جلو بگه ما بودیم 

ولی ته نگاهش بهم میفهمیدم که دوسم داره

اما نمیخواد برگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم فقط یه قول بهم بده که الان به یکی از این دوتا شماره زنگ بزنی۱۴۸۰ یا ۱۲۳اینو کسی داره بهت میگ ...

الان چی بگم به اونا 

چه کاری میخوان واسم انجام بدن 

همسرم بر میگرده 

نه 

چیزی عوض نمیشه آخه

الان چی بگم به اونا چه کاری میخوان واسم انجام بدن همسرم بر میگرده نه چیزی عوض نمیشه آخه

فقط زنگ بزن همه چیزایی که توی ذهنته رو بگو،،من رفتم تمام تاپیک های قبلیتو خوندم، زندگی سختی داشتی،،ولی یه لحظه فکر کن شاید قرار باشه تو یه روز باعث وجود یه نفر باشی، یه روز قراره تو مادر بشی، حاضری این حق رو از بچه خودت بگیری که حیاتی توی این دنیا نداشته باشه؟؟؟فقط‌زنگ بزن و حرف بزن

فقط زنگ بزن همه چیزایی که توی ذهنته رو بگو،،من رفتم تمام تاپیک های قبلیتو خوندم، زندگی سختی داشتی،،و ...

همش میگم کاش خدا با همسرم صحبت میکرد 

کاش کسی بود که میتونست اونو قانع کنه برگردیم 

کاش بیدار میشدم میدیم بهم پیام داده 

از بلاک درم اورده

ی بار رفتم باهاش حرف زدم گریه کردم دستاشو گرفتم گفتم بدون تو نمیتونم میدونم به جفتمون بد کردم به زند ...

ممکنه هر تصمیمی بگیره ... ولی عزیزم تو وجودت خیلی با ارزشه لطفا سعی نکن از بین ببریش ، شاید زمان ببره که همه چی درست بشه صبور باش روزای سخت هم میگذره 

خدا خیلی بزرگه فقط صبور باش و بخاطر اتفاقات ناراحت کننده تصمیماتی نگیر که شرایطتت رو سخت کنه و نتونی جبران کنی 

در هر شرایطی مراقب خودت باش 

اینجام عزیزم

نتونستی باهاش حرف بزنی ؟ برنامت چیه ؟ نمیشه یه مدت کنار بکشی تا خودش دنبال تو بیفته ؟ 

اون مشاورشو راستی چرا تو هم نرفتی؟ 

شاید همون مشاور حرفای تورو میشنید سعی میکرد رابطتونو درست کنه

نتونستی باهاش حرف بزنی ؟ برنامت چیه ؟ نمیشه یه مدت کنار بکشی تا خودش دنبال تو بیفته ؟ اون مشاورشو را ...

نه خونه نیومد خواستم برم پیش مشاورش گفت چون همسرم پیشش میره نمیتونه منو قبول کنه

اینجام عزیزم

عزیزدلم قربونت برم خودتو نکش🥺🥺خواهش میکنم

بخدا چیزی عوض نمیشه با مردن تو

روحت الان تو عذابه؟؟؟عذابش بدتر میشه

دلم روشنه همسرت برمیگرده

خیالت راحت

یه زیارت عاشورا از ته دلم میخونم ان شالله همه چی درست میشه امام حسین بیش از حدتصور مهربونه♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️