2777
2789
عنوان

دیگه میخوام به زندگیم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم، حق داری، شرایطت خیلی سخته و از بین بردن زندگیت تنها کاریه که فکر میکنی ازت برمیاد، شاید درک نکنم دردی که میکشی 

اما ازت میخوام بخاطر همه اینهایی که اینجا برات کامنت گذاشتن، صبر کنی، میدونی مرگ خیلی آسونه اما پس فرصتی که خدا برای تو داده چی میشه؟ به مو میرسه ولی پاره نمیشه، صبر کن و امشب رو بگذرون و حتما برای فردا یکی رو پیدا کن که صحبت کنی، یه مشاور خوب یه روانپزشک خوب، باور کن همه چی اینقدر عوض میشه، که روزی صدهاهزار بار خدارو شکر میکنی که اینکارو نکردی و زندگیتو تغییر دادی 

خواهش میکنم ازت اینکارو نکن، تموم این رنج هایی که داری خیلی سخته و ما درکش نمیکنیم،، ولی صبوری کن...

چرا اخه ؟یکم عاقلانه فکر کن بعد از مردنت کسی یادت نمیکنه .. تا ابد با خودت تنها میشی و تومیمونی و جا ...

میدونم همه فراموشم میکنن 

اما خودم چی 

تحمل همچین غم بزرگیو ندارم 

بدون اون نمیتونم واقعا 

دارم میمیرم 

رفتم پیش روانپزشک قرص داده بهم ولی تاثیری نمیزاره 

کارم شده هر روز رفتن سر خاک پدر شوهرم 

التماسش میکنم کمکم کنه اون 

میدونم همه فراموشم میکنن اما خودم چی تحمل همچین غم بزرگیو ندارم بدون اون نمیتونم واقعا دارم میمیرم ر ...

ببین بعد از مرگ هم گل و بلبل نیست برای شخصی که قتل نفس انجام بده .. بدونی شرایط چجوریه و.. غم اونجا رو بکشی ... خودتو به اب و اتیش میزنی حالتو خوب کنی 

تو اینجا غم داری ناراحتی .. 6 یا 7 ساعت میخوابی ... غیر از اینه؟ توی اون دنیا خواب نیستا ... 

حسهای خیلی بدتری میان سراغت ..

انقدر الکی الکی سرنوشتتو نبند .. بذار با اتفاقای خوب تموم بشه با ملاقات با امام ها با ملاقات با چهره ی زیبای فرشته ها .. 

برای افسردگی هم قرص تنها چاره نیس .. کاش این شبا میرفتی هیئت .. بخدا دوای افسردگیه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزدلم، حق داری، شرایطت خیلی سخته و از بین بردن زندگیت تنها کاریه که فکر میکنی ازت برمیاد، شاید درک ...

اصلا دلم نمیخواد بمیرم دوست دارم کنار همسرم بازم باشم زندگی کنم 

با همه بد و خوبش 

ولی نمیاد دیگه 

همش دارم سرچ میکنم قرص برنج خیلی مرگ دردناکیه 

ولی چاره ای نیست 

فقط همین کار ازم برمیاد 

نمیتونم ببینم همسرم میره ازدواج میکنه 

نمیتونم واقعا بدون اون 

ببین بعد از مرگ هم گل و بلبل نیست برای شخصی که قتل نفس انجام بده .. بدونی شرایط چجوریه و.. غم اونجا ...

میرم بهشت زهرا سرخاک پدر شوهرم 

سرخاک شهید پلارک 

شهید ابراهیم هادی 

نذر نمک کردم پخش کردم 

شب حضرت علی اکبر و علی اصغر نذر شیر کردم دادم ایستگاه صلواتی 

نقدی کمک کردم به هیئت ولی چیزی عوض نشد 

اصلا دلم نمیخواد بمیرم دوست دارم کنار همسرم بازم باشم زندگی کنم با همه بد و خوبش ولی نمیاد دیگه همش ...

امشب صبور باش، و چندوقت دیگه میرسی به این جمله ای که من میگم، هرچیزی که رها کنی، بهترش رو به دست میاری

خودت رو از وابستگی و خیال زندگیش رها کن 

حق داری میگم خیلی خیلی سخته حتی نمیتونم تجسم کنم چه احساس وحشتناکی داری

ولی گریه زاری کن، ناراحت باش ،عصبی باش، 

مرگ راه چاره نیست، راه فراره

اصلا دلم نمیخواد بمیرم دوست دارم کنار همسرم بازم باشم زندگی کنم با همه بد و خوبش ولی نمیاد دیگه همش ...

خیلی دلم گرفت برات ناراحتم ان شاءالله حال دلت خوب بشه ، میگی از همه جا بلاکت کرده حضوری برو ببینش

حرفتو بهش بگو 

ما که نمیدونیم مشکلتون چی بوده ولی فکر کن چقدر تلاش کردید برای زندگی مشترکتون؟ ، اگه واقعا خیلی دوسش داری خب ازش بخواه به هردوتون فرصت دوباره بده ، برید پیش زوج درمانگر هر چیزی راهی داره اخرین راه طلاقه آیا همه ی راه ها رو رفتین ؟

نمیخوام بگم شرایط تو بد نیست ، چرا خیلی وحشتناکه ، ولی میدونی چندین نفر پشت در بیمارستانا التماس میکنن خدا زندگیشونو زندگی عزیزاشونو نجات بده؟؟؟میدونی چندنفر التماس میکنن که خدایا چندساعت دیگه زنده باشم؟؟؟

عزیزدلم حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیر، حرف بزن ، توی نی نی سایت کمکی از هیچکس برنمیاد، زنگ بزن با کسی صحبت کن که میتونه راه جلوت بزاره

امشب صبور باش، و چندوقت دیگه میرسی به این جمله ای که من میگم، هرچیزی که رها کنی، بهترش رو به دست میا ...

وقتی بهم میگن بهترش سر راهت قرار میگیره بیشتر ناراحت میشم 

من بجز همسرم هیچ مردی رو نمیتونم کنار خودم تحمل کنم 

فقط اونو دوست دارم 

تازه الان فهمیدم چقدر عمیقا دوسش دارم و بدون اون نمیتونم ادامه بدم 

من هنوز قرص برنجام به دستم نرسیده 

تولدم ۱۰ مرداده میخوام برم جلوی در خونه ی همسرم باهاش حرف بزنم اگر قبول نکرد میخوام جلو چشم خودش همین کارو کنم

عزیزم احساسی تصمیم نگیر  عزیزانت بعد مرگتون خیلی اذیت میشن خودکشی نکن شوهرت واقعا بخوادت باز برمیگرده اگه عذاب وجدان داری زنگ بزن عذر خواهی کن 

خواهش میکنم دعا کنید حاجت روا شم و مشکلاتم حل شه فکر کنید عزیزتون تو وضعیت خیلی بدیه 💔😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
وقتی بهم میگن بهترش سر راهت قرار میگیره بیشتر ناراحت میشم من بجز همسرم هیچ مردی رو نمیتونم کنار خودم ...

عزیزدلم فقط یه قول بهم بده که الان به یکی از این دوتا شماره زنگ بزنی

۱۴۸۰ یا ۱۲۳

اینو کسی داره بهت میگه که خودکشی ناموفق داشته و تا مدت ها خودشو نمیشناخته،،،خواهش میکنم ازت