2777
2789
عنوان

آقایون

80 بازدید | 8 پست

لطفا لطفا الویت اولتون همسرتون باشه وقتی راجب یه مسئله ای همش حرف میزنه نگید غر میزنه الکی ام که شده بهش حق بدین راجب همه چی وقتی ی چیزی رو یه بار به زبون میاره یادتون نره مثلا میگه شکلات خیلی دوس دارم هروقت یادتون افتاد بدون دلیل یدونه براش بخرید تا میتونید محبت کنید بعضی خانم ها غرورشون اجازه نمیده بگن فلان چیز نیاز دارن یا دلشون میخواد گاهی ازشون بپرسید عزیزم چیزی هوس نکردی باهاشون دقیقا مثل یه دختر بچه رفتار کنید توجه کنید وقتی بحث و دعوایی میشه بی خیال نرید بخوابید مشکل حل کنید نزارید طرف با ناراحتی و گریه بخوابه شاید فردا بیدار نشه حتی خانم ها هم همینطور نزارید شوهرتون حتی اگه ناراحته جاشو عوض کنه باید قهرم هستید کنار هم بخوابید کاش همه اینارو خانواده ها یادمون میدادن من انقدر از مادرم ندیدم که پدرم بهم میگه خجالت میکشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش جا بیفته ...هیچ کس حق نداره جدا بخوابهچون همون یواش بغل کردن هم باعث میشه طرف کوتاه بیاد

اصلا من نمیگم بغل اصلا قهر باشن پشت به هم بخوابن ولی جاشون حق ندارن عوض کنن به نظرم همه این قانون باید بزارن تو خونشون