2777
2789
عنوان

شوهرم ده روز میخواد بره

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست
نمیزاره هیچ کاری کنم من تو این یه سال نامزدیم بدون اجازش ابم نخوردم مجرد ک بودم عکاس بودم شغلم بود ب ...

مطمعن باش خودش یه ریگی به کفششه که نمیزاره تو کاری کنی عزیزم 

جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعته دیگه خودت می‌دونی 

اگه گفت باقیه زینا که شوهرشون میره ماموریت چی بگو اونا عادت دارن من نمیتونم

گفتم طبق معمول عصبی شد جالبه ک بعدش اومد بوسمم کرد در گوشمم گف میدونی ک میرم ..این حرفش بدترم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم راهه گذاشتی جلوش🤣🤣اگه قرار به دعوا و ابرو ریزی باشه قبلش که بهتره مانع هم میشه🤣

نه خب اگه پسره بره زبون دختره پیش همه دراز میشه 

ولی اگه پسره نره و قبلش دعوا بکنن همه میگن دختره بساز نیست سر یه مسافرت رفتن که اونم هیچی نیست داره زندگی بهم میزنه ولی اگه بره و بیاد حق باایشونه

اونوقت تتو دوست داری؟دفترنقاشی میخوادپرکنه ۱۰روز

من ن اصلا من کاملا باهاش فرق دارم تقریبا میش گف متفاوتیم من اهل نمازو روزه ام اونم دوسداره این مدلی اما خب میدونی نمیتونم جلوشو بگیرم تا حرف بزنم مبگ از اول اینجوری بودم تو وظیفته ب حرفم گوش کنی و فلان..

نه خب اگه پسره بره زبون دختره پیش همه دراز میشه ولی اگه پسره نره و قبلش دعوا بکنن همه میگن دختره بسا ...

اون وقت که رفته کار از کار گذشته علاج قبل واقعه خوبه  جلوگیری میشه بعد واقعه که فقط تسکین دهندس

خب پس خودتو سبک نکن چیزی نگووو حتی دلخور هم نباش

ب نظرتون چیزی نگم؟انقد خاک برسرم ک طاقت ندارم یه لحظه ازش دور باشم واسه رسیدن بهش خودمو ب اب و اتیش زدم کاش مردا هم یخورده احساس داشتن

من ن اصلا من کاملا باهاش فرق دارم تقریبا میش گف متفاوتیم من اهل نمازو روزه ام اونم دوسداره این مدلی ...

چه بد که سلیقتون متفاوته.منم خوشم نمیادبازبون خوش میتونی حرفت روبزنی مواظب حرمتا باش

چه بد که سلیقتون متفاوته.منم خوشم نمیادبازبون خوش میتونی حرفت روبزنی مواظب حرمتا باش

من انقد بدبختی کشیدم بخدا بخوام بگم ده هزارتا تاپیک باید بزنم باشه گلم حتما